Manisa’da Yaşam (16.10.2020 Özet)

Rıfat Uygur ve Mustafa Pala’nın hazırlayıp sunduğu ‘Manisa’da Yaşam’ programı bu hafta Sipil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar’ı ağırladı.

HİRAŞ Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur ve Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala’nın hazırlayıp sunduğu ‘Manisa’da Yaşam’ bu hafta da Radyo HİRAŞ stüdyolarından izleyenlerle buluştu. Radyo HİRAŞ’ın resmi YouTube kanalından yayınlanan programa seyirciler yoğun ilgi gösterdi.

eNXBrd

“HUKUK”

Program Mustafa Pala’nın manisainternethaber.com’da bu hafta yayımlanan yeni yazısının, Hale Taştekin tarafından seslendirilmesiyle başladı. “Türkiye Cumhuriyetine, temel hak ve özgürlüklere sahip çıkacağız. Milli birlik ve bütünlüğümüzü koruyacağız. Ve hiçbir zaman umutsuz olmayacağız.
Türkiye cumhuriyeti yurttaşlarına umutsuz olmak yakışmaz. Haydi hep birlikte Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak için var gücümüzle çalışalım” gibi birlik ve beraberlik mesajları içeren yazı, dinleyenler ve izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Mustafa Pala’nın ‘Hukuk’ başlıklı yazısının okunmasının ardından, Pala ve Uygur ikilisi hafta gündemini değerlendirdi.

kSIrAa

“TEK AMACIMIZ FAYDALI OLMAK”

HİRAŞ Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Emin Uygur ‘Manisa’da Yaşam’ programının izleyenler ve dinleyenler tarafından çok sevildiğini belirterek: “Uzun yıllardır program ortağım Mustafa Pala ile ‘Manisa’da Yaşam programını sürdürüyoruz. Ve çoğunlukla olumlu geri dönüşler alıyoruz. Programımızın Manisalılar tarafından sevildiğini biliyoruz. Bu yüzden HİRAŞ ekibi olarak programa çeşitli değişiklikler ve geliştirmeler uygulama kararı aldık. Önceden Facebook üzerinden yaptığımız yayınları Facebook üyeliği olmayanların izleyemediğini öğrendik. Bu konuda aldığımız talepler doğrultusunda yayınlarımızı YouTube platformuna taşımaya karar verdik. Görüntü kalitesi ve izlenebilirlik adına gerekli geliştirmeleri yaptık. Hiçbir kar amacı gütmeden, çıkar beklemeden bu hizmetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Tek amacımız Manisa’ya faydalı olmak. Tek amacımız halkın sesini yöneticilere, yöneticilerin sesini halka aktarmak. Tek amacımız Manisa’yı daha yaşanabilir, daha sosyal bir kent haline getirmek. Öncelikle izleyenlerimize, ardından bu yayında emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

zvaoOn

SİPİL GRUP YENİDEN BÜYÜYOR

Sipil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar programın ikinci kısmında yayına katıldı. Geçtiğimiz aylarda basında ve halk arasında Sipil Grup hakkında yayılan dedikoduların, yerini bir küllerinden doğuş hikayesine bıraktığını belirten Bayraktar, Sipil Grup’un son durumu hakkında izleyenleri bilgilendirdi. Bayraktar yaptığı konuşmada “Geçtiğimiz aylarda Sipil Grup olarak çeşitli zorluklarla karşılaştık. Çok cüzi miktarlar yüzünden istenmeyen olaylar yaşandı. Çok zor bir dönemdi. Fakat Sipil Grup’un ve benim bu zor günlerimde hayatımda ne kadar iyi insanlar olduğunu anladım. İnsan biriktirmenin, para biriktirmekten önemli olduğunu bir kez daha gördüm. Bizden alacaklarını erteleyen firmalar oldu. Hatta borçlarımızı silen firmalar oldu. Maaş istemeden çalışmak isteyen işçilerimiz oldu. Bize yıllardır iş makinaları hizmeti sunan firmalar bizden para almadan iş makinası hizmetini sürdürmeye devam etti. Ben bu zor dönemde dostluğun, vefanın ticaretten önce geldiğini gördüm. Hukuki açıdan lehimize kararlar alındı. Bize yeni kapılar aralandı. Ve yeniden zirveye çıkmak için; o dik yokuşu daha güçlü, daha kararlı, birbirimize daha bağlı şekilde tırmanıyoruz. Şu anda Sipil Grup faaliyetlerini eksiksiz sürdürmektedir. Buradan tekrar zor günlerimde yanımda olan desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ihhdRN

Programı sağlık, huzur, bereket temennileriyle kapatan ikili, temizlik/maske/mesafe kuralını hatırlatmayı ihmal etmedi.

Son Eklenen Videolar