Manisa
20 Ekim, 2026, Salı
  • DOLAR
    49.58
  • EURO
    55.73
  • ALTIN
    6585.9
  • BIST
    11430.14
  • BTC
    81659.137$

MANİSALI KUAFÖRLER ANTALYA'DAN 2 KUPAYLA DÖNDÜ

MANİSALI KUAFÖRLER ANTALYA'DAN 2 KUPAYLA DÖNDÜ
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası, Antalya’da düzenlenen “Kuaförler Yarışıyor” yarışmasında türban kategorisinde birincilik ve üçüncülük kupası kazandı.

Antalya Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası ile özel bir işletmenin ortaklaşa düzenlediği yarışmaya Türkiye’nin birçok ilinden yarışmacı katıldı. Manisalı kuaförlerden Azize Akgün türban kategorisinde birinci olurken, Sultan Kırmızıkaya ise üçüncü oldu. Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin, yarışmaya katılan kuaförleri tebrik ederek, “Yarışmada dereceye giren kuaförlerimiz bizleri gururlandırdı. İlimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şahin, yarışmayı düzenleyen Antalya Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir ve sponsor Kamil Zor’a teşekkür etti.

Manisalı kuaförler Antalya’dan 2 kupayla döndü

Manisalı kuaförler Antalya’dan 2 kupayla döndü

Manisalı kuaförler Antalya’dan 2 kupayla döndü

Manisalı kuaförler Antalya’dan 2 kupayla döndü

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!