Salihli’de 772 üyesi bulunan Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu Sarıpınar Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter’in yaptığı kongrede başkanlık için İdris Özer ile Osman Göl yarıştı.
Kongrede kullanılan 692 oyun 346’sını alan Osman Göl, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’nın yeni başkanı oldu. Seçimde 4 oy geçersiz sayılırken, diğer aday İdris Özer 342 oy aldı.
Seçimin ardından açıklama yapan Başkan Osman Göl, oy veren ve vermeyen tüm üyelere teşekkür ederek, “Bu seçimi kazanan ben değil, odamız olmuştur. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
Osman Göl başkanlığındaki Salihli Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’nın yönetim kurulu; Dilek Sakar, Hasan Karayılan, Ali Güngör, Baki Tuna, Selman Uslu ve Ahmet Şahin’den oluştu. Denetim kurulunda ise Hasan Ekinci, Taner Akagündüz ve Hidayet Çetin yer aldı.

Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.