Manisa’da bugün gerçekleştirilecek planlı çalışmalar nedeniyle çok sayıda bölgede elektrik kesintisi yaşanacak. Şebeke yenileme, bakım ve kapasite artırma çalışmaları kapsamında uygulanacak kesintiler, il genelindeki belirli mahalle ve kırsal bölgeleri kapsayacak.
Akhisar, Alaşehir, Kırkağaç, Kula, Salihli, Sarıgöl, Selendi, Turgutlu, Ahmetli ve Yunusemre ilçelerinde bazı mahalle ve kırsal bölgelerde elektrikler belirlenen saatlerde kesilecek.
Kesintilerin süresi bölgelere göre farklılık gösterirken, bazı bölgelerde elektrik kesintisinin 8 saate kadar devam edeceği bildirildi.
Yetkililer, vatandaşların belirtilen kesinti saatlerini dikkate alarak günlük planlarını buna göre yapmaları ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerektiğini belirtti.
Mehmet Tekin -Manisa
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.