Nezih Varol

Nezih Varol

Mail: nezih.varol@hotmail.com

BABALAR GÜNÜ VE ALTUNİZADE HUZUREVİ

Benim babam bir efsaneydi, amcalarım, dayım, eğitim hayatımda hocalarım, iş hayatımda yöneticilerim birer efsaneydi, her biri ayrı karakterde adam gibi adamlardı, baba adamlardı.
Film gibi hayatları vardı, siyah beyaz sinema tadında ama çok renkli bu filmleri hayranlıkla izledim, idolüm oldular, bu nedenle karizma zehirlenmesi, kibir kaşıntısı, özgüven patlaması gibi durumlar yaşadım.
Bu adamların en ortak noktası evlatlarına önem veren, özen gösteren babalar olmalarıydı, Allah hepsinden razı olsun, canım babamı bu özel günde rahmetle anarken kalbi evlat sevgisiyle dolu tüm babaları da kutlarım.
Lakin hep takdirimi kazanmış, saygı duyduğum ve hürmet ettiğim annebabaların bu gününü kat ve kat kutlarım; çünkü onlar evlatlarının baba eksikliği yaşamaması uğruna psikolojik, sosyolojik ve ekonomik olarak erkeğin rolünü de üstlenmiş güçlü kadınlardır. Saygıyla, minnetle selamlıyor, ellerinden öpüyorum.
Bu satırları yazarken oğlum Çağlar da telefonla arayarak Babalar Günümü kutladı, gurur ve mutluluk duydum, Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Neden telefonla aradı? 
Ben neredeyim?
Hemen anlatayım; Balıkesir'in Marmara Denizi kıyısındaki yeşille mavinin buluştuğu güzel ilçesi Bandırma'da kral ve kraliçelere layık bir huzurevi ve yaşlı bakım merkezi kuruldu, verdiği hizmetin kalitesi gibi adı da karizmatik; Altunizade.
İşletmecileri başarılı birer işinsanı olmanın yanında İsmail bey yatırımcı, Kamil bey de doktor.
Dostlar aracılığıyla tanıştık, sağolsunlar kuruluşa Müdür olarak layık gördüler, gururla kabul ettim ve ilk iş günüm de Babalar Günü'ne denk geldi.
Öncelikle bölgenin gerekli ve acil ihtiyacı olan böylesine önemli bir yatırımı Bandırma'ya kazandıran değerli işinsanları İsmail ve Kamil beyi yürekten kutlarım.
Böyle şahane bir kuruluş çok iyi biliyorum ki doğduğum şehir Zonguldak ve doyduğum şehir Manisa'nın da ihtiyacı.
Çünkü bu şehirlerde halen özel huzurevi ve yaşlı bakım merkezi bulunmuyor.
Ama şimdi sağlıklı, konforlu, güvenilir hizmetiyle,  tecrübeli, donanımlı kadrosuyla, özel hastane ve lüks otel  konseptiyle bütünleşen tarzıyla Altunizade var.
Altunizade sektöründe ulaşılabilen son teknolojik ekipman ve bilimsel yöntemleri uygulayarak, yaşlının psikolojik ve fizyolojik memnuniyetini maksimum düzeyde tutmayı hedefliyor.
Bunun yanında geleneksel aile yapısının izleri büyüklerimize hürmet ve saygı gösterilmesinden, onlarla gerçekleşen sevgi dolu hasbihallere kadar ortaya konuyor.
Tecrübeli, güler yüzlü, sabırlı ve sevgi dolu ekip üyeleri tüm yaşlı ve hastaları kendini evinde gibi hissettiriyor. 
Tümü deniz manzaralı odalarda ameliyat sonrası rehabilitasyon, geriatrik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon hizmetleri alabilen, alzheimer, demans, diyabet, hipertansiyon ve benzeri gibi rahatsızlıkları bulunan yaşlılar, tüm bu sorunlarıyla azim, güven ve huzur duygularıyla başedebiliyor.
Geniş bahçeli, doğalgazlı, asansörlü ve klimalı hizmet binasında sürekli doktor ve hemşire gözetiminde, sıcak bir aile ortamında yaşantısını sürdürmek isteyen yaşlılara kapısını açan Altunizade Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'nin bir üyesi olmaktan ben de mutluyum.
Şimdi hep birlikte Babalar Günümüzü kutlayacağız.
İhtiyaç sahipleri 0 505 834 89 10 no'lu telefonumdan bana ulaşabilir.
Sağlıklı, mutlu, huzur dolu günler diliyorum.

Facebook Yorum

Yorum Yazın