“YENİ YILDA HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“YENİ YILDA HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN”
Profesyonel Lider Koçu Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi diyor ki; “2020 yılı için büyük hayaller kuruyorum, çünkü biliyorum ki neyi hayal edersem o olabilirim”.

Haber: Nezih VAROL

Manisa Eğitim ve Koçluk Akademisi (MEKA) Genel Müdürü Profesyonel Lider Koçu Dr. Hülya Yurtdaş Pirinççi 2020 yılı için büyük hayaller kurduğunu ifade ederek “Çünkü biliyorum ki neyi hayal edersem o olabilirim, yeni yılda hayallerinizi ertelemeyin” dedi. 2019’un son gününde yeni yıla dair düşüncelerini paylaşan Profesyonel Lider Koçu Dr. Hülya Yurttaş Pirinççi şu değerlendirmede bulundu: “Hayallerimiz, bizim kim olduğumuzu  yansıtır. Biz Kimiz? Nerede yaşıyoruz? Ve bu hayattan ne bekliyoruz? Hayat bizden ne bekliyor? Ben 2019 yılının başında hayal ettiklerime şöyle bir dönüp baktığımda, bir kez daha mutlu oldum. Çünkü hayal ettiklerim en zor hedeflerim bile olsa onlara ulaşmak için verdiğim  mücadeleler beni en çok besleyenler olmuş aslında. Kalbimden, aklımdan geçirdiklerimi gerçekleştirdiğim asıl dünyamı oluşturmuş. Düne sadece not alabilecek kadar bakıp, hiç takılmadan An’da kalmamı ve An’dan itibaren hep ileriye gitmemi sağlayıp, geleceğe umutla, daha fazlasını, daha iyisini ve daha güzelini yapmam için  ihtiyacım olan  enerjimi oluşturmuş”.

“HEPİMİZİN BİR HAYALİ OLMALI”

“Ve şimdi anlıyorum ki; o yüzden daha çok seviyor, daha çok dinliyor, daha az konuşuyor ve kalben oluyorum belki de...” diyerek açıklamasını sürdüren Dr. Hülya Yurttaş Pirinççi yeni yılla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşmayı şöyle sürdürdü: “İnsan en çok ne zaman mutlu biliyor musunuz? Hayat değerlerine sahip çıkıp, o değerlerine uygun insanlarla birlikte yaşadığı zaman... Çünkü o zaman huzurlu olabiliyor. Kendim gibi olmayı, hayat değerlerime sahip çıkabilmeyi  ve onları birer klavuz olarak kabul ederek huzurla yaşamayı ne de güzel başarabilmişim, ne mutlu bana... Bundan sonra gelecekte karşıma çıkabilecek olan tüm risklere karşı hazırlıklı olabilecek kadar güçlü hissediyorum. Bu nedenle her insanın hayalleri olmalı ve hiç kimse hayal kurmaktan vazgeçmemeli diyorum. Gerçeğe o kadar  dürüstüm ki; hayallerim beni gerçeğe bağlayan çok önemli etkenler. Ben  inanıyorum ki hayal kurduğum  sürece bu hayattaki varlığım anlamlı. Çünkü kurduğum hayalleri gerçekleştirme isteğim benim en büyük yaşam enerjim. Yaşamdan zevk alabilmem için hayaller kurabilmek ve umutlarımın var olması çok kıymetli. O yüzden 2020 için bugün hayallerimi kuruyorum ve onlara sahip çıkacağıma, her türlü zorluklara karşı  mücadele vereceğime söz veriyorum. Hiç bir hayal kırıklığımın, bir sonraki hayallerimi  gölgelemesine izin vermeyeceğim. Çünkü biliyorum ki, gelecek, hayallerinin peşini bırakmayanlarındır.

“HAYALLERİMİZ ENERJİ KAYNAĞIMIZ”

“Ve ben 2019 yılında hayallerini, hedef haline getirerek kendimi yeniden keşfetmiş, Ben’i, Biz yapabilmiş ve bundan böyle de ‘Bütüne faydayı’ hedef haline getirmiş  Profesyonel  Lider Koçu Dr.Hülya  Yurtdaş Pirinççi olarak 2020 yılı için büyük hayaller kuruyorum. Çünkü biliyorum ki neyi hayal edersem o olabilirim” diyen Pirinççi açıklamasını şöyle sonlandırdı: “O yüzden ‘Hayallerinizi, siz de  ertelemeyin, çünkü  bu hayata yaşamaktan çok yaşamaya anlam katmak üzere geldik, gereğini yapmalıyız. Biz bu güce ve inanca sahibiz. Aklımız, bedenimiz, kalbimiz ve ruhumuz bu yönde. Öyleyse haydi, yürümek için değil, koşmak için 2020’yi karşılamaya yola çıkalım bugün. Tutku, heyecan ve enerji kaynağınız en güzel hayalleriniz olsun dileklerimle mutlu yıllar...”


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MANİSA PROTOKOLÜ YENİ YILI KUTLADIÖnceki Haber

MANİSA PROTOKOLÜ YENİ YILI KUTLADI

KARLA MÜCADELE GECE BOYU SÜRDÜSonraki Haber

KARLA MÜCADELE GECE BOYU SÜRDÜ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!