CHP’DE ÇELİŞKİLİ YORUMLAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’DE ÇELİŞKİLİ YORUMLAR
Rahmi Turan'ın iddialarına tepki göstererek “CHP’den hiç kimsenin Saray kapısında işi yok” diyen Özgür Özel’i Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tekzip etti.

Haber: Nezih VAROL

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Rahmi Turan'ın köşesinde yer vererek gündeme taşıdığı ‘Saray’la görüşen CHP’li’ iddiasına tepki gösterdi. Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, Saray'a yakın bir kaynaktan gündeme oturacak bir iddiayı köşesine taşımış, “9 Kasım akşamı çok önemli bir siyasetçi sizin ‘Saray', bizim ‘Külliye' dediğimiz yerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın huzuruna çıktı... Erdoğan CHP'li isme ‘Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir’ dedi” şeklinde iddiayı kaleme almıştı. Bunun üzerine CNN Türk'te canlı yayına bağlanan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tartışmalara tepki gösterdi. Özel, “Gerek bugün CHP'de siyaset yapan milletvekillerimiz, yöneticilerimiz, gerekse son cumhurbaşkanı adayımız, önceki grup başkanvekilimiz Muharrem İnce'nin, hiçbirimizin böyle bir görüşme yapmayacağına herbirimiz CHP'li olduğumuza, bu ülkeyi sevdiğimize ne kadar inancımız varsa o kadar inanıyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU BİRİNDEN ŞÜPHELENİYOR

Partisinin Grup Başkanvekili Özgür Özel’in bu açıklamasının ardından FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın programına çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise “Siz bunu okuduğunuzda ‘Doğrudur’ dediniz mi?” sorusuna Özel gibi kesin yanıt vermedi, şüphelendiği birinin olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı: “Evet, doğru olabilir, ben de olabileceğini düşünüyorum, ama bu isim konusunda tahminde bulunmak istemiyorum, isim vermek istemiyorum” dedi. Kılıçdaroğlu açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Ben şaşırmadım efendim. Doğrudur. Zaten ‘CHP’yi nasıl dağıtırız, nasıl kendi içinde kavga çıkar?’ bunun için çalışan ekipleri var. Bunu defalarca söyledim, arkadaşlarıma da söyledim. Önümüzdeki süreçte yine masa, sandalye atılan, yumrukların atıldığı bir süreci yaşatmak istiyorlar bize, adamlar tutuldu, paralar verildi... Her konuda konuşan Erdoğan niye bu konuda konuşmuyor? Erdoğan desin ki ‘Yok efendim böyle bir şey. Ben kimseyle görüşmedim, kimseyi davet etmedim, kimse de gelmedi ve kimseyle bu konuyu hiç konuşmadım’. Diyemez mi? Diyebilir. Niye demiyor? Buradan Erdoğan’a açık ve net soruyorum: Bu haber doğru mudur, yanlış mıdır? Herkes konuşuyor, sadece susan Erdoğan”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SELENDİ'YE YENİ BAŞ HEKİMÖnceki Haber

SELENDİ'YE YENİ BAŞ HEKİM

SERACILIKTA BÜYÜK ARTIŞSonraki Haber

SERACILIKTA BÜYÜK ARTIŞ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!