BİLGE YAŞAM EVİ HUZUR VERECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİLGE YAŞAM EVİ HUZUR VERECEK
İleri yaş bakım hizmetlerine ihtiyaç duyuyorsanız ve illa da sizi saran yuva sıcaklığı istiyorsanız İzmir Bornova Özel Bilge İleri Yaş Bakım ve Yaşam Evi’ni ziyaret etmeye ne dersiniz?


Haber: Nezih VAROL  

Deneyimli, tecrübeli, güleryüzlü kadrosundan hizmet alarak sağlık ve güven içinde yaşayacağınız ve evinizde gibi ağırlanacağınız İzmir Bornova Özel Bilge İleri Yaş Bakım ve Yaşam Evi hizmete açıldı. Merkez Müdürü Yasemen Gürler kuruluşun hedefleri arasında sağlık, tedavi, beslenme, sosyalleşme ve tüm yaşamsal faaliyet alanlarında yüksek kalitede hizmet verilmesinin yer aldığını ifade ederek, tüm bu olanaklardan Manisalı ihtiyaç sahiplerinin de yararlanabileceğini söyledi. Bornova Manisa kavşağına çok yakın bir bölgede bulunan Özel Bilge İleri Yaş Bakım ve Yaşam Evi’nin Manisa’da tanıtımını deneyimli Kurumsal Pazarlama Temsilcisi Elvan Bürçer’in yapacağını belirten Yasemen Gürler şunları söyledi: “Merkez İzmir’in en ferah yeri Bornova’da bin 220 metrekare kapalı, 350 metrekare açık alanda ikiz villa şeklinde tasarlanarak hizmete sunuldu. Merkezde 17’si yatak odası olmak üzere toplam 27 oda bulunuyor ve her biri 2, 3 ve 4 kişilik olup toplamda 47 ihtiyaç sahibine hizmet verilecek. Merkezde kalanların temiz hava, behçe ve doğadan faydalanması için her şey düşünüldü, bahçeyle uğraşmayı sevenler için hobi bahçesi tasarladık, ayrıca merkez çevresinde geniş bir alan içinde gezi ve yürüyüş yolları var, zeytin ağaçlarının ve türlü bitkilerin çevrelediği binamız doğaseverler için bulunmaz bir bölge”.

GÜVEN İÇİNDE OLACAKLAR

Binada bulunan yerden ısıtma sisteminin yanı sıra her odada klima da konulmuş, böylece konfor yaz ve kış ayları için arttırılmış. Binanın her iki ucunda 8 kişilik 2 adet asansör bulunuyor, 24 saat kamera sistemiyle ihtiyaç sahipleri güven altında tutulduğu için aile fertlerinin huzuru da sağlanıyor. Merkezden demans, alzheimer, parkinson, geriatrik, kısmen veya tamamen yatağa bağımlılık, hastane sonrası felçli kalma gibi sorunları yaşayanlar yararlanabiliyor. Merkezde Periyodik Dahiliye ve Nöroloji Doktor Konsültasyonu yapılıyor, 7 gün 24 saat profesyonel Hemşire, Fizyoterapist, Sosyal Hizmet Uzmanı, Psikolog, Diyetisyen, tecrübeli Yaşlı Bakım Personelleri bulunuyor, kişisel bakım, düzenli ilaç takibi, sürekli bakım hizmetleri, sosyal ve hobi faaliyetleri hizmetleri veriliyor. Merkez hakkında daha geniş bilgi edinmek için ‘manisa internet haber’ sitemizi ve 0 505 834 89 10 no’lu telefonu arayabilirsiniz, merkezin Sosyal Hizmet Uzmanı size bilgi verecek ve hizmetle buluşmanızı sağlayacaktır.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEFİNE AVCILARI SUÇÜSTÜ YAKALANDIÖnceki Haber

DEFİNE AVCILARI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

YÜKSELİŞ ISUZU'YA 5 ÖDÜL BİRDENSonraki Haber

YÜKSELİŞ ISUZU'YA 5 ÖDÜL BİRDEN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!