Manisa
11 Ekim, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.82
  • EURO
    48.38
  • ALTIN
    5346.0
  • BIST
    10.727
  • BTC
    121572.33$

TAŞ BOYAYARAK STRES ATTILAR

TAŞ BOYAYARAK STRES ATTILAR
Fotoğraf ve kitap okuma dışında çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Fotoğraf Kafe’de taş boyama atölyesine katılan gençler, birbirinden güzel magnet yaparak stres attı.

 

 

Manisa Fotoğraf Derneğinin hazırladığı proje sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığının verdiği hibe desteğiyle Manisa’da geçtiğimiz yıl açılan Fotoğraf Kafe’de, fotoğraf eğitimlerinin yanı sıra değişik etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Katılımın yoğun olduğu ’Taş Boyama Atölyesi’ ile taş boyayan fotoğrafseverler, hem stres attı hem de taşlardan magnet yaptı.

 

 

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, “Fotoğraf, gezi, kitap, sinema, müzik etkinliklerimize bir de taş boyama atölyesini ekledik. Amacımız hem stres atmak hem de marifetli ellerle taşlara güzel şekiller vermek. Atölyemize katılan tüm dostları kutluyorum. Etkinliklerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

 

Taş boyayarak stres attılar

Taş boyayarak stres attılar

Taş boyayarak stres attılar

Taş boyayarak stres attılar

Taş boyayarak stres attılar

Taş boyayarak stres attılar

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!