Manisa
26 Mayıs, 2026, Salı
  • DOLAR
    45.91
  • EURO
    53.39
  • ALTIN
    6685.3
  • BIST
    13.891
  • BTC
    76804.061$

Saruhanlı’da Dolu ve Sel Tarım Alanlarına Zarar Verdi

Saruhanlı’da Dolu ve Sel Tarım Alanlarına Zarar Verdi
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde etkili olan dolu yağışı ile sel ve su baskınları, tarım alanlarında büyük zarara yol açtı. Özellikle üzüm bağlarında ciddi hasar meydana gelirken, mısır, pamuk ve buğday ekili alanların da olumsuz etkilendiği bildirildi.
Yunusemre Belediyesi

22 Mayıs tarihinde Saruhanlı’ya bağlı Alibeyli, Halitpaşa, Adiloba, Hacırahmanlı, Lütfiye ve Saruhanlı merkez mahallelerinde etkili olan şiddetli yağış sonrası birçok tarım arazisi zarar gördü. Bölgede yaşanan afetin ardından teknik ekiplerin inceleme ve hasar tespit çalışmalarına başladığı açıklandı.

Yetkililer, yapılacak hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilgili makamlara gerekli bildirimlerin yapılacağını belirtti. Açıklamada ayrıca, “Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah beterinden korusun” ifadelerine yer verildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!