Manisa
04 Ağustos, 2026, Salı
  • DOLAR
    47.54
  • EURO
    54.91
  • ALTIN
    6220.7
  • BIST
    13.458
  • BTC
    62748.275$

Samsun’da Eşini ve Çocuğunu Öldüren Doktor Cezaevinde İntihar Etti

Samsun’da Eşini ve Çocuğunu Öldüren Doktor Cezaevinde İntihar Etti
Bafra’da 12 Eylül’de otomobilinin nehre uçması sonucu eşi ve 3 yaşındaki çocuğunu kaybeden Serdar Kıyak, “tasarlayarak öldürme” suçlamasıyla tutuklanmasının ardından cezaevinde yaşamına son verdi.

Samsun’un Bafra ilçesinde 12 Eylül 2025’te meydana gelen kazada, Serdar Kıyak’ın kullandığı otomobil Kızılırmak Nehri’ne uçmuş, araçta bulunan eşi Gülşah Karaman Kıyak ile 3 yaşındaki oğlu hayatını kaybetmişti. Başlangıçta kaza olarak değerlendirilen olay, soruşturmanın derinleşmesiyle “tasarlayarak öldürme” şüphesiyle cezaevine gönderilen Kıyak için yeni bir trajediye dönüştü.

Edinilen bilgiye göre, 30 Kasım akşamı Kıyak, cezaevi koğuşunda kendini havalandırma penceresinin korkuluklarına asarak intihar etti. Müdahaleye rağmen, götürüldüğü cezaevi polikliniğinde hayatını kaybetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!