CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in amcası Necati Özel’in vefatı, siyaset camiasında üzüntüyle karşılandı. Cenaze töreninde Özel’i yalnız bırakmayan Aydın’daki partililer, acılı günde aileye destek oldu.
CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ile CHP İl Başkan Yardımcısı Fatih Akentli de törene katılarak Özel ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Partililer, merhum için dualar ederek son görevlerini yerine getirdi.
Törende konuşan Evrim Karakoz, Genel Başkan Özgür Özel’in amcası Necati Özel’in cenazesine katıldıklarını belirterek, merhuma Allah’tan rahmet, Özel ailesine sabır ve başsağlığı diledi.
Fatih Akentli ise Ali Kemal Özcan ile birlikte cenazeye katıldıklarını ifade ederek, Özgür Özel’i bu zor gününde yalnız bırakmadıklarını ve aileye sabır dileklerini ilettiklerini söyledi.
Haber: Mehmet Tekin

.jpg)


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.