Manisa
10 Mart, 2026, Salı
  • DOLAR
    44.07
  • EURO
    51.21
  • ALTIN
    7301.9
  • BIST
    12.793
  • BTC
    67180.879$

Öğretmen Fatma Nur Çelik’in Adı Görev Yaptığı Okula Verilecek

Öğretmen Fatma Nur Çelik’in Adı Görev Yaptığı Okula Verilecek
İstanbul Çekmeköy’de öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülen biyoloji öğretmeni Fatma Nur Çelik’in adı, görev yaptığı okula verilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenin anısını yaşatmak için okulun isminin değiştirileceğini açıkladı. Buna göre, Taşdelen Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Fatma Nur Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” olarak yeniden adlandırılacak. Bakanlık, kararın öğretmenin fedakârlığını ve eğitime katkısını onurlandırmak amacıyla alındığını belirtti.

Olay, 2 Mart 2026’da okulda meydana gelmiş, öğretmen Fatma Nur Çelik ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Saldırgan öğrenci polis tarafından gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Olay, eğitim camiasında derin üzüntü ve güvenlik tartışmalarına yol açmıştı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!