Manisa
04 Ağustos, 2026, Salı
  • DOLAR
    47.54
  • EURO
    54.91
  • ALTIN
    6220.7
  • BIST
    13.458
  • BTC
    62748.275$

Metrelerce Yerin Altında İlk Sahur Yapıldı!

Metrelerce Yerin Altında İlk Sahur Yapıldı!
Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesindeki özel bir maden ocağında gece vardiyasında görev yapan işçiler, sahur vakti çalışmalarına ara verdi. Tahkimat için kullanılan ahşap kömür direklerinden kurulan sofrada bir araya gelen madenciler, evlerinden getirdikleri yiyeceklerle sahur yaptı.

Baret lambalarının aydınlattığı ortamda domates, salatalık, peynir, zeytin, soğan ve ekmek gibi yiyeceklerle oruç öncesi son öğünlerini yiyen işçiler, sahur sonrası dua ederek niyet etti. Ardından mesailerine kaldıkları yerden devam etti.

Yaklaşık 15 yıldır madencilik yapan Şener Zurnalı, yer altında çalışmanın zorluklarına dikkat çekerek Ramazan ayını sağlıkla geçirip bayrama ulaşmayı temenni etti. 12 yıllık maden işçisi Selahattin Ordu ise mesai arkadaşlarıyla bir aile gibi olduklarını ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!