Manisa
17 Ocak, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    43.27
  • EURO
    50.20
  • ALTIN
    6375.3
  • BIST
    12.669
  • BTC
    95254.350$

Mersin’de 14 Yaşındaki Çocuk 5 Kişiyi Vurdu

Mersin’de 14 Yaşındaki Çocuk 5 Kişiyi Vurdu
Mersin’in Tarsus ilçesinde, babasının kavga ettiğini gören 14 yaşındaki bir çocuk tabancayla ateş açarak 5 kişiyi yaraladı. Olay, Yeşil Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi üzerindeki bir düğün salonu önünde akşam saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, H.E. isimli şahıs ile aralarında husumet bulunan bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada babasının kavga ettiğini gören 14 yaşındaki İ.E., yanında bulunan tabancayla karşı tarafa doğru ateş açtı.

Silah seslerinin yükselmesiyle çevrede panik yaşanırken, mermilerin isabet ettiği 5 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından 14 yaşındaki şüpheli İ.E. olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, küçük yaşta şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Soruşturmanın sürdüğü, olayın kesin sebebinin belirlenmesi için güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!