Manisa
10 Mart, 2026, Salı
  • DOLAR
    44.09
  • EURO
    51.31
  • ALTIN
    7324.8
  • BIST
    12.702
  • BTC
    69964.520$

Manisa’da Otelde Nitelikli Yağma ve Şantaj İddiası!

Manisa’da Otelde Nitelikli Yağma ve Şantaj İddiası!
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir otelde meydana geldiği öne sürülen nitelikli yağma, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre olay, 23 Şubat günü saat 22.00 sıralarında ilçedeki bir otelde yaşandı. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine başvuran bir kişi, kendisini İ.E. ve B. olarak tanıtan iki kişiyle birlikte otele gittiğini belirtti.

Müşteki, bir süre sonra odaya kimliğini bilmediği bir erkek şahsın geldiğini, şahsın bıçak çekerek üzerindeki 3 bin TL’yi aldığını iddia etti. Ayrıca banka hesabındaki 8 bin TL’nin de zorla başka bir hesaba gönderildiğini öne sürdü.

Olay sırasında fotoğraflarının çekildiğini beyan eden müşteki, 100 bin TL daha vermemesi halinde bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılacağı yönünde tehdit edildiğini ifade etti.

İhbar üzerine Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında olayı gerçekleştirdikleri belirlenen İ.E., İ.E. ve A.B.A. isimli 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!