GDZ Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Nisan 2026 Salı günü Manisa’nın çeşitli ilçelerinde planlı bakım ve şebeke yenileme çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintilerin sabah saatlerinde başlayacağı ve bazı bölgelerde uzun süreli olabileceği ifade edilirken, vatandaşların tedbirli olması istendi.
İlçe ilçe kesinti programı ise şöyle açıklandı:
Alaşehir’de Girelli mahallesinde 09.30-15.30 saatleri arasında, Subaşı mahallesinde ise 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.
Salihli’de 09.00-12.00 saatleri arasında Seyrantepe, Şehitler ve Özyurt mahallelerinde, 13.00-16.00 saatleri arasında ise Bahçecik mahallesinde kesinti uygulanacak.
Soma’da ise 09.00-16.00 saatleri arasında Türkali, Ularca, Yayladalı, Pirahmet, Menteşe, Kobaklar, Çatalçam, Kiraz, Karaçam, Kaplan ve Duğla mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
Kesintilerin, enerji altyapısını güçlendirmek ve daha kesintisiz hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.