Manisa Kent Konseyi Yürütme Kurulu, 2025 yılının son toplantısını gerçekleştirerek hem geride kalan yılın değerlendirmesini yaptı hem de 2026 yılına ilişkin hedeflerini belirledi. Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar başkanlığında yapılan toplantıda, ortak akıl ve katılımcılık vurgusu öne çıktı.
Toplantıda konuşan Başkan Hakkı Bayraktar, 2025 yılının Manisa için derin bir hüzünle hatırlandığını ifade etti. Kentin iki önemli değerinin kaybının büyük üzüntü yarattığını belirten Bayraktar, Haziran ayında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in ani vefatı ile kısa bir süre önce Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın amansız bir hastalık nedeniyle hayatını kaybetmesinin Manisa’yı derinden sarstığını söyledi. Bayraktar, her iki başkanın da üretkenlikleri, genç enerjileri ve Manisa’ya olan sevdalarıyla unutulmayacağını vurgulayarak, kendilerine bırakılan miras ve değerlere kararlılıkla sahip çıkacaklarını dile getirdi.
2025 yılı boyunca kentin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirten Bayraktar, 2026 yılı hedeflerinin de ortak akıl doğrultusunda belirlendiğini ifade etti. Bayraktar, yürütme kurulu üyeleriyle birlikte geçen yılın kapsamlı bir muhasebesinin yapıldığını, 2025 yılında meclis gündemine getirilen projelerin Manisa ve halkın faydasına olacak şekilde hayata geçirilmesi için çalışılacağını kaydetti.
Başkan Bayraktar, Manisa Kent Konseyi olarak kentin daha katılımcı, daha yaşanabilir ve daha güçlü bir geleceğe ulaşması için tüm paydaşlarla proje üretmeye devam edeceklerini belirterek, 2026 yılının Manisa’ya ve ülkeye birlik, beraberlik, huzur ve güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.