Manisa
17 Ocak, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    43.27
  • EURO
    50.20
  • ALTIN
    6375.3
  • BIST
    12.669
  • BTC
    95254.350$

Kula Belediyesi’nde Personel Sayısı Tartışması Büyüyor

Kula Belediyesi’nde Personel Sayısı Tartışması Büyüyor
Kula Belediyesi’nde personel sayısı ve görev dağılımı tartışması yeniden alevlendi. Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyeleri, belediyede çalışan personel sayısı ile görev dağılımına ilişkin hazırladıkları soru önergesini meclise sundu. Ancak önerge, mecliste yapılan oylamada reddedildi.

Önergenin reddedilmesine tepki gösteren Cumhur İttifakı üyeleri, aynı soruları bu kez yazılı dilekçeyle doğrudan Belediye Başkanlığı’na iletti. Dilekçede, belediyede kimlerin hangi görevlerde çalıştığı, personel sayısındaki artışın gerekçesi ve bazı personelin fiilen görev yapmadan maaş aldığı iddialarına açıklık getirilmesi talep edildi.

Henüz belediye yönetiminden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Kula kamuoyunda “Başkan neden susuyor?” sorusu sıkça dile getirilmeye başladı. Cumhur İttifakı meclis üyeleri, “Vatandaşın bilgilendirilmesi, şeffaf belediyeciliğin gereğidir. Bu konunun aydınlatılması, söylentilere son verecektir.” açıklamasında bulundu.

Belediyenin dilekçeye nasıl bir yanıt vereceği merak konusu olurken, kamuoyunda “sessizlik devam ederse iddialar daha da büyür” yorumları yapılıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!