YÜKSELİŞ ISUZU'YA 5 ÖDÜL BİRDEN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YÜKSELİŞ ISUZU'YA 5 ÖDÜL BİRDEN
Anadolu Isuzu, bu yıl ki geleneksel bayi ve servis  toplantısını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenledi. Programda, Salihli Yükseliş Isuzu, 5 aydı dalda başarı ödülü aldı.

“Adımızı Zirveye İzimizi Yollara Kazıyalım“ sloganıyla gerçekleştirilen toplantıya tüm Türkiye’den yetkili bayi ve servis yöneticileri, Anadolu grubu otomotiv grup başkanı Bora Koçak, AIOS genel müdürü Tuğrul Arıkan ve AIOS un satış, pazarlama, servis bölümlerinin  üst ve orta düzey yöneticileri katıldı.

ISUZU  ile iş birlikteliğinin  35. Yılını kutlayan Yükseliş Plaza Yönetim Kurulu üyesi  Ali Yüksel, 35. Yıl plaketini  Otomotiv Grup Başkanı Bora Koçak’ın elinden aldı.

Yüksel “Anadolu grubunun ISUZU markasını Türkiye’ye getirmesinin ve ülkemizde ISUZU marka yerli araçları üretmesi  çok önemli. Bunun gerek Türkiye ekonomisine katma değer ve istihdam yaratması  açısından gerekse tüketicimiz açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. AIOS ile olan  iş birliğimizi  35 yıldır ege bölgesinde sorunsuz olarak sürdürmekteyiz. 37 yıllık şirket ömrümüzün 35 yılını AIOS ile birlikte işbirliği yapmaktan dolayı onurluyuz ve mutluyuz. Bu konuda bizlere destek veren tüm yönetici ve mesai arkadaşlarımıza şahsım ve firmam adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ

Yükseliş Plaza  olarak ISUZU  markasını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydeden Yüksel “Bölgemizde satılan hafif ticari araç ve pıck up segmentlerinde yıllardır olduğu gibi yine açık ara birinciyiz. Bunu her yıl daha iyi duruma taşımaya çalışıyoruz. 35 yılı müşteri memnuniyetini ve dürüşt çalışma prensibini esas alarak aştık. Çalışmalarımızı bu eksende sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

SLOGANIMIZ “SATIŞ VE SONRASINDA SÜREN DOSTLUK”

Yüksel, şöyle konuştu. “2018 yılında Yükseliş olarak Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi  ile iş birlikteliğimizin 35. Yılını kutladığımız geçmiş sene ilgili  toplamda 5 başarı ödülü almanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bu başarılı sonuçları yakalamamızda desteği olan başta çok değerli müşterilimize ve gece gündüz demeden hep beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarıma bir kez daha teşekkürler. Yükseliş ailesi olarak kurulduğumuz günden bu yana kuruluş  sloganımız olan ‘SATIŞ VE SONRASINDA SÜREN DOSTLUK’’ ilkemizden hiçbir zaman taviz vermeden piyasa koşulları ne olursa olsun elimizden gelen tüm çabalarımızla firmamızı ve temsil ettiğimiz markaları bölgemizde 1. Sırada tutmaya devam edeceğiz.” Dedi.

2018 yılı ile ilgili  alınan ödüller

35. Yıl birliktelik
2018 kamyon Türkiye en yüksek pazar artışı
2018 en aktif sosyal medya kullanımı
2018 en iyi kampanya yönetimi
2018 pıck up Türkiye en yüksek pazar payı


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİLGE YAŞAM EVİ HUZUR VERECEKÖnceki Haber

BİLGE YAŞAM EVİ HUZUR VERECEK

GÜNEY’DE BULUŞUP KUTLAMA YAPTILARSonraki Haber

GÜNEY’DE BULUŞUP KUTLAMA YAPTILAR

Haber Yorumları

  • Nuri butuner07-05-2021 17:00

    Yükseliş ailesi öncelikle şimdiden ramazan bayramınız mübarek olsun mükemmel bir işçilik ve guleryuzluluk var özellikle cem oruç ellerine saglik

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!