YENİ YÖNETİMDE TECRÜBE KONUŞACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YENİ YÖNETİMDE TECRÜBE KONUŞACAK
CHP Manisa İl Başkanlığı için yapılan ve heyecanla takip edilen seçimi kazanan mevcut Başkan Semih Balaban’ın yeni ekibi arasında tecrübeli siyasetçi Engin Uzun da yer aldı.

Haber: Nezih VAROL

CHP Manisa İl Başkanlığı seçiminde karşısına çıkan genç ve başarılı aday Gülşah Durbay ile yarışan tecrübeli politikacı Semih Balaban 51 delegenin fazla oyu ile yeniden başkan oldu. Her iki adayın da saygı, sevgi, hoşgörü ve siyasi nezaket sergileyerek yarıştığı seçim tam bir demokrasi şöleni yaşanmasını sağlarken, tüm partililerin birlik ve beraberlik mesajı vermesi kamuoyunda CHP’nin iktidara yürüdüğünün fotoğrafı olarak değerlendirildi. İl Başkanlığı seçimleri sürecinde dikkat çeken bir isim ise Engin Uzun oldu.

BÜTÜNLEŞMEYE DAVET ETTİ

Ailesi de CHP kültüründen gelen, lise yıllarında parti gençlik kollarında görev alan, 2010 yılında merkez ilçe başkanlığı ve 2014 yılında Yunusemre Kurucu İlçe Başkanlığı yapan, 2018 yılında milletvekili aday adayı olan Engin Uzun’un yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen Semih Balaban’ın ekibinde yer alması memnuniyetle karşılandı. Engin Uzun seçim sürecinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında bütünleştirici dili hep kullanmış ve “Hiç bir parti içi seçim sonucu bizim birliğimizden önemli değildir, AKP’nin ezici politikalarına karşı birlikte verdiğimiz ve vereceğimiz mücadelede birbirimize çok ihtiyacımız var” demişti.

“YARALAYICI DİL KULLANMAYIN”

Seçim sonrasında da bütünleştirici dil kullanmaya devam eden deneyimli siyasdetçi Engin Uzun partililerin birbirini kıracak değil, bütünleştirecek ifadeler kurmalarını istedi. Uzun şunları söyledi: “Değerli yol arkadaslarim; dün CHP'ye yakışan coşkulu ve demokratik olgunluğumuzun pekiştiği bir secim gerçekleştirdik. Delegeler kendi içimizde bir tercihte bulundular. Farklı partilerden arkadaşlarımız bile böylesine coşkulu bir kongreye ve demokratik anlayışımıza gıpta ile bakıp bizi kutlarken, bizlerin özellikle sosyal medya üzerinden yapacağımız her yaralayıcı paylaşım CHP'ye değil siyasi rakiplerimize güç katar düşüncesindeyim. Bu sebeplerden dolayı aynı davaya inanmış tüm yol arkadaşlarımız daha da hassas davranırlarsa birliğimiz bize güç katar, amacımız olan CHP iktidarına omuz omuza dayanışmayla ulaşırız. Saygilarımla”.

Semih Balaban’ın yeni yönetiminde yer alan Engin Uzun’un İl Başkan Yardımcısı olması bekleniyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MANİSALILAR RED DRAGON’DAÖnceki Haber

MANİSALILAR RED DRAGON’DA

ALZHEİMER HASTALARINA MORALSonraki Haber

ALZHEİMER HASTALARINA MORAL

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!