“SİYASET KIŞLA VEKİL ASKER OLDU”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“SİYASET KIŞLA VEKİL ASKER OLDU”
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin önemli ismi Selçuk Özdağ Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya geldiği basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber: Nezih VAROL

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin önemli ismi, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcılığı sonrasında 24, 25 ve 26’ncı dönem Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) Manisa Milletvekilliği görevinde bulunan Prof. Dr. Selçuk Özdağ Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya geldiği basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selçuk Özdağ’ın Looks Otel’de düzenlediği buluşmaya Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Demokrat Gazeteciler Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen, Ulusal ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileri, muhabirler ve köşe yazarları katıldı. Basın sektöründe örgütlenmiş sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin son dönemde yaşanan sıkıntıları dile getirmesinin ardından konuşan Selçuk Özdağ internet haberciliğini de düzene sokacak, gazetecilerin hak ve çıkarlarını koruyacak yeni bir basın kanununun oluşturulması için çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

PARTİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ partisinin 12 Aralık’ta saat 12’de kurulmasının ardından ülke genelinde yapılan çalışmaları da anlattı. Özdağ, “Şu an İstanbul, Ankara ve Konya’da İl Başkanları belli oldu. Nisan ayının sonuna kadar bütün il başkanlarımızı açıklayacağız. Manisa’da da 4 arkadaşımızın adı ön plana çıktı, iki hafta sonra Manisa İl Başkanımızın adını açıklayacağız. Manisa İl Başkanlığı binası için Doğu Caddesi, Yeni Mahalle ve 75. Yıl Mahallesi’nde üç yeri değerlendirmeye aldık, artılarını eksilerini düşünüyoruz, ama otopark sıkıntısı yaşanmaması için şehir merkezinin dışı tercihimiz olabilir. Ülke genelinde toplumun her kesimiyle buluşmak, kucaklaşmak istiyoruz. Türk milletinin 5 bin yıllık geçmişi var. Geçmişimizdeki Türk büyükleriyle uğraşmayan, şu an hayatta olmayan liderler hakkında olumsuz konuşmayan kişilerle siyaset yapacağız. Saygı ve sevgi önceliğimiz olacak. Türk, Kürt, Laz, Süryani, Roman, Müslüman, Hristiyan diye bir ayrımımız yok, tüm bu kesimlerden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan partilimiz ve üst düzey yöneticimiz var. Biz adaleti ön planda tutacağız, şeffaf politikalar ortaya koyacağız. Türkiye’de siyaset kışla, milletvekilleri de asker olmuş, oysa vatandaşın sesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde duyulmalı, milletin vekilleri bir eleştiri yaptığında partilerinden ihraç edilmemeli, biz buna dikkat edeceğiz. Gelecek Partisi Türkiye’ye iyi gelecek”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKHİSARSPOR'DAN FLAŞ AÇIKLAMALARÖnceki Haber

AKHİSARSPOR'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

GAZETECİLER İRFAN MECLİSİ’NDESonraki Haber

GAZETECİLER İRFAN MECLİSİ’NDE

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!