ROSE BAY HOTEL AÇILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ROSE BAY HOTEL AÇILDI
2003 yılından bugüne konaklama sektöründe hizmet veren Rose Bay Hotel Manisa’nın en gözde semtlerinden Güzelyurt’ta Başkan Çerçi tarafından hizmete açıldı.

2003 yılından bugüne konaklama sektöründe hizmet veren Rose Bay Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Güllüçayır, İzmir Foça’dan sonra Manisa’nın en gözde semtlerinden Güzelyurt’ta kalite, konfor ve estetiği iç içe sunan yeni oteli Manisalıların açılışına sundu. Açılışa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, MHP Manisa İl Başkanı Ömer Baysal, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, EGEİD Başkanı Ayberk Aloğlu, Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve çok sayıda davetli katıldı. Otel Müdürü Alaaddin Çelik açılışta yaptığı konuşmasında, “Bölgemizin konaklama ihtiyaçlarına kulak veren Rose Bay Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Güllüçayır’ın yatırımlarıyla bugün burada şehir oteli konseptiyle donatılmış, kusursuz bir tesisi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz, otelimiz Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ne 5 dakika uzaklıkta, İzmir-İstanbul çevre yolu üzerinde 5 executive suit ve 28 standart odadan oluşuyor, ayrıca 250 kişilik a’la carte restaurant-bar ve 1 teknolojisi yüksek toplantı salonu ile misafir memnuniyeti odaklı hizmet veriyor” dedi.

AÇILIŞI BAŞKAN ÇERÇİ YAPTI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Rose Bay Hotel’in Manisa’ya hayırlı olmasını diledi. Yatırım yapan, üretim yapan, istihdam sağlayan, vergi veren insanları takdir etmek gerektiğini ifade eden Başkan Çerçi,  bu tür yatırımların istihdama ve vergiyi katkı sağladığını belirtti. Çerçi okunan duanın ardından beraberinde bulunan davetlilerle açılış kurdelesini kesti ve oteli gezdi. Rose Bay Hotel asansör, otopark, 24 saat resepsiyon, lobi, bagaj odası, emanet kasası, günlük temizlik, fax/fotokopi, sigara içme alanı, sigara içilmeyen oda hizmetlerini ücretsiz, çamaşırhane, toplantı salonu, a’la carte restoran ve barda canlı müzik hizmetlerini ise ücretli olarak sunacak. Rose Bay Hotel Manisa’da odalara giriş saat 14.00'den itibaren başlıyor, çıkış ise en geç 12.00'de gerçekleşiyor. Hotele evcil hayvan kabul edilmiyor, hizmet verilecek açık alanların kullanımı ise mevsim koşullarına göre değişiklik gösteriyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VALİ DENİZ'DEN JAPON FİRMALARA DAVETÖnceki Haber

VALİ DENİZ'DEN JAPON FİRMALARA DAVET

ÖĞRENCİLERE NUR YAĞDISonraki Haber

ÖĞRENCİLERE NUR YAĞDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!