İnanılır Gibi Değil! Sanki Taş Ocağı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnanılır Gibi Değil! Sanki Taş Ocağı
Manisa\'da, safra kesesinde aşırı şişme ve ağrı nedeniyle hastaneye başvuran yaşlı adamdan 120 bin taş çıkarıldı.
Safra kesesindeki aşırı şişme ve ağrı nedeniyle Merkez Efendi Devlet Hastanesi`nde ameliyata alınan Ali Gündoğdu (82)`nun safra kesesinden 1 ile 3 milim büyüklüğünde, 70 gram ağırlığında 120 bin adet taş çıktı. 29 Nisan günü Turgutlu Devlet Hastanesi`ne giden Mehmet Ali Gündoğdu, buradan Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Gündoğdu, burada Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Murad Önal ve ekibi tarafından acil ameliyata alındı. İki saat süren operasyonla, Gündoğdu'nun safrakesesinden 1 ile 3 milim büyüklüğünde, 70 gram ağırlığında 120 bin taş çıkarıldı. 
 
Gündoğdu`nun hastaneye geldiğinde safra kesesinin patlamak üzere olduğunu ifade eden Dr. Murad Önal, başarılı bir ameliyatla Gündoğdu`nun sağlığına kavuştuğunu söyledi.
 
 " TAŞ REKORU ARTIK BENİM "
 
Gündoğdu`nun aşırı taştan dolayı safra kesesinde iltihaplanma meydana geldiğini ve bu yüzden aşırı ağrı çektiğini kaydeden Dr. Önal, şöyle konuştu: "Taşlar, Gündoğdu`nun safra kesesinde yıllardan beri birikmiş ve safra kesesi yolunu tıkamış. Bu taşları Gündoğdu`nun kendi vücudu üretmiş. Bildiğimiz kadarıyla hiçbir insanın safra kesesinden bu kadar taş çıkmadı. Ez fazla taş sayısının 8 bin 422 olduğunu biliyoruz. Gündoğdu`nun safra kesesindeki taşlar o kadar fazla olduğu için portakal büyüklüğündeki safra kesesi kavun büyüklüğüne ulaşmış. Gündoğdu, ameliyattan sonra sağlığına kavuştu." 
 
" SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM "
 
Safra kesesinden 120 bin taş çıktığını duyunca çok şaşırdığını belirten Mehmet Ali Gündoğdu da doktorların ameliyatı gerçekleştirerek kendisini büyük bir rahatsızlıktan kurtardığını söyledi. Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu aktaran Gündoğdu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Doktorlar hayatımı kurtardı, sağlıma kavuştum. Doktorlardan Allah razı olsun."  İHA

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kula`da Polis - Öğrenci İşbirliğiÖnceki Haber

Kula`da Polis - Öğrenci İşbirliği

Avcıbay Baba Oldu Sonraki Haber

Avcıbay Baba Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!