GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI MUSTAFA KESKİN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI MUSTAFA KESKİN
Gelecek Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada Manisa Kurucu İl Başkanı’nın İşadamı Mustafa Keskin olduğu bildirildi.

Gelecek Partisi Genel Merkezi Manisa Kurucu İl Başkanlığı görevine Manisalı İşadamı Mustafa Keskin’in getirildiğini bildirdi. Manisa'da üç dönem milletvekilliği görevi yaptıktan sonra Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket ederek Gelecek Partisi kurucuları arasında yer alan ve Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini yürüten Selçuk Özdağ bir açıklama yaparak Mustafa Keskin ile Manisa'da güçlü bir rüzgar estireceklerini söyledi. Kurucu İl Başkanlığı’na seçilen Mustafa Keskin'le bir grup Gelecek Partisi gönüllüsünün partinin kuruluş aşamasında Manisa Dostları Platformu'nda yer aldığını ve sadece Manisa merkezde değil 17 ilçede de çok önemli işlere imza attıklarını kaydeden Özdağ, “Manisa Dostları Platformu’nda görev almış tüm arkadaşlarımız il ve ilçe yönetimlerinde önemli görevleri icra etme, Manisamıza ve Türkiye'mize hizmet etme yarışında yer alacaklar. Bölge Koordinatörümüz Ömer Ünal ve ekibi İl Başkanlarının belirlenmesi aşamasında çok önemli çalışmalara imza attı ve bu manada yaklaşık 20'ye yakın kişiyle ciddi görüşmelerimiz oldu. En son olarak Mustafa Keskin arkadaşımızla birlikte iki arkadaşımızın da ismi parti Genel Merkezimiz Teşkilat Başkanlığı'na sunuldu. Sayın Genel Başkanımızın takdirleri ve Teşkilat Başkanımızın değerlendirmesi sonucunda Kurucu İl Başkanlığı Mustafa Keskin bey kardeşimize tebliğ edildi. Bundan sonraki aşamada İlçe Başkanlarımızı belirleyeceğiz. Nisan ayı sonuna kadar da Türkiye genelinde tüm teşkilatlarımızı kurmuş olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

MUSTAFA KESKİN KİMDİR;

Manisalı bir işadamı olan Mustafa Keskin 1978 doğumlu. Yüksek Öğrenimini Tekirdağ Trakya Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamlayan Keskin Manisa'nın önemli kuruluşlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Şu anda profesyonel olarak firmalara Yönetim, Üretim, Kalite konularında danışmanlık yapmakta olan Keskin aynı zamanda çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşıyor.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEPREM İLÇELERDE HASARA YOL AÇTIÖnceki Haber

DEPREM İLÇELERDE HASARA YOL AÇTI

EVLERİ HASAR GÖRENLERE KUCAK AÇTILARSonraki Haber

EVLERİ HASAR GÖRENLERE KUCAK AÇTILAR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!