“DEMOKRATLAR BAKANI SAMİMİ BULDU”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“DEMOKRATLAR BAKANI SAMİMİ BULDU”
Demokratlar Derneği eski Başbakanlardan Menderes’in idam görüntülerinin öğrencilere gösterilmesinin hata olduğunu açıklayan Bakan Selçuk’un samimiyetine güveniyor.

Haber: Nezih VAROL

Manisa 1946 Demokratlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında eski Başbakanlardan Adnan Menderes’in idam görüntülerinin öğrencilere gösterilmesinin hata olduğunu açıklayan Bakan Selçuk’un samimiyetine güvendiklerini söyledi. Başkan Hakan Özen şu açıklamada bulundu: “Koronavirüsle mücadele kapsamında ve alınan tedbirler çerçevesinde bugün başlatılan uzaktan eğitim EBA TV'de yayınlanan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanlarından Başvekil Adnan Menderes'in idam görüntüleri bizleri derinden üzmüştür. Ancak şunu da herkes iyi bilmelidir ki; görüntüler asla hoş karşılanamaz ama bu görüntülerin hassas bir süreçte ve kurulan TV aşamasının ne kadar kısa sürede ne zorluklarla yapıldığını da kabul etmeliyiz. Zaten görüntülerle ilgili gerekli açıklamayı Millî Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk yapmış ve biz Demokratlar Bakanımızın samimiyetine güveniyor, Devletimizin yanında olduğumuzu yineliyoruz”.

BAKAN SELÇUK DA ÜZGÜN

EBA TV'de yayınlanan Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı Adnan Menderes'in idam görüntüleriyle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk şu açıklamayı yapmıştı: “Bir haftada üç yeni kanal kurup içeriklerini hazırlamak için  ben ve ekibim büyük bir gayretle çalıştık. Dersleri merkez alarak yüzlerce çekimin tamamını kontrol ettik. Bu yoğun süreçte üzülerek ifade ediyorum ki görev dağılımında kendilerine güvenerek denetleme ihtiyacı duymadığım ekibin hazırladığı etkinlik saati görüntülerini ben de onaylamıyorum ve çocuklara uygun olmadığını düşünüyorum. Nasıl ki okullarımızdaki içeriklere hassasiyet gösteriyorsak yayınlara da göstereceğiz. Hepimiz için yeni ve zorlu bir süreç. Bu konuda sizlerin de anlayışını rica ederim. Gözden kaçırdığım bir kaç dakikalık görüntünün üzerine titrediğim sisteme verdiği zararı konuşuyor olmanın ne kadar rahatsız edici olduğunu anlatamam”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"ÇİN'DEN İLAÇ GETİRTİYORUZ"Önceki Haber

"ÇİN'DEN İLAÇ GETİRTİYORUZ"

BENZİNE ART ARDA İNDİRİMLERSonraki Haber

BENZİNE ART ARDA İNDİRİMLER

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!