BU MÜDÜR SON OLSUN!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU MÜDÜR SON OLSUN!
134 yıllık geçmişe sahip olan ve sürekli müdür değiştiği için eğitimin durma noktasına geldiği Manisa Lisesi’ne yeni bir müdür daha atandı.

Manisa’da 134 yıllık bir geçmişe sahip olan ve 6 ayda bir müdürün değişmesiyle eğitimin durma noktasına geldiği Manisa Lisesi’ne yeni müdür atandı. Yıllardır okulda görev yapan Çetin Özmetin, müdür olarak atandı. Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Okul Müdürü Çetin Özmetin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yatkın, “Okulumuzun 2000 yılından beri yani 20 yıldır asil müdürlük sorunu vardı.  Bu süre zarfında 15’e yakın müdür atanmış ve görevden alınmıştır. Böyle olunca en uzun 2 yıl olmak üzere yılda bir ve hatta 6 ayda bir değişen müdürlerimiz olmuştur. Bu da okula çok ciddi sorunlar getirmiş ve okulun eğitim kalitesini de düşürmüştür. Derneğimiz kurulduğu günden beri 5 yıldır okulumuza asil müdürü atanması için mücadele vermektedir. Bu kapsamda il başkanları vekiller ve hatta en son Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu ziyaret edilmiş ve sorunlarımız iletilmiştir. Okulumuz 3 aydır bir önceki müdürümüz istifası nedeni ile müdürsüz kalmıştır. Bugün itibariyle sendikanın da araya girmesi ve onaylaması ile atanan yeni müdürümüzün asil kadrosuyla beraber okulumuzda görev yapmasını bekliyoruz. Ayrıca geçen yıl okulumuzun sorunları ile birebir ilgilenen mezunumuz Bülent Arınç Beyin ilgilenmesi nedeni ile sayın bakanımız okulumuzun sorunları ile bire bir ilgilenmekte ve taleplerimizi değerlendirmektedir. Umuyoruz ki bu çabalarımız sonucunda okulumuzun asil müdürlük sorunu ortadan kalkar, eğitim ve öğretim kalitesi katlanarak devam eder.”

Okul öğretmenleri ise, Manisa’nın en önemli okulu sık sık değişen müdürler nedeni ile okulda bir yönetim istikrarının olmaması sonucu eğitim ve öğretimde aksamalar olduğunu vurguladılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BİR ANNE TÜM DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİRÖnceki Haber

BİR ANNE TÜM DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİR

YARDIM TIRLARI İDLİB’E DUALARLA UĞURLANDISonraki Haber

YARDIM TIRLARI İDLİB’E DUALARLA UĞURLAND...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!