Yeni Nesil Tablet Bilgisayarlar Tanıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Nesil Tablet Bilgisayarlar Tanıtıldı
AKFA Bilişim ve Microsoft Türkiye, Eğitim Teknolojileri Günü’nde eğitimcilere yeni nesil teknoloji çözümlerini tanıttı.

\"


 TeknOkul konseptinde geliştirilen, eğitim ve öğrenime katkı sağlayacak yeni nesil yazılım, donanım ve alt yapı çözümlerinin tanıtıldığı toplantıda, eğitimciler Windows 8 işletim sistemine sahip yeni nesil tablet bilgisayarları deneyimleme fırsatı buldu.


Yaşamın her alanı için geliştirdiği yenilikçi çözümleriyle kurumları geleceğe hazırlayan AKFA Holding şirketlerinden AKFA Bilişim, Microsoft Türkiye Eğitim Teknolojileri Günü’nde eğitimcilere öğrenme alışkanlıklarını maksimum düzeye çıkaracak TeknOkul konseptinde geliştirilen yenilikçi yazılım, donanım ve alt yapı teknolojilerini tanıttı.


Microsoft Türkiye Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda okullarda her anlamda eğitim sisteminin hızlandırılmasını sağlayan ve bilgi aktarımını aktif hale getiren ışıklandırmadan güvenliğe, personel takip sisteminden internet çözümlerine, bilgisayar destekli eğitimden sanallaştırma, uzaktan eğitim ve tabletlere kadar en yeni gelişmeler katılımcılarla paylaşıldı.


TeknOkul konsepti ile eğitim sistemindeki dönüşüm için yeni bir ekolün hazırlandığını belirten AKFA Bilişim İş Geliştirme ve Operasyon Müdürü İlhan Kılıç, geliştirilen çözümlerle eğitim dünyasında sadece öğretmen ve öğrenci arasındaki etkileşimin değil, okulların da daha aktif, verimli ve etkili bir yapıya kavuşturulduğunu söyledi. Kılıç, AKFA Bilişim olarak kamu ve özel sektörde olduğu gibi, eğitim çözümlerinde de ekosistemdeki uluslararası saygın iş ortaklarla yenilikçi çözümler geliştirdiklerini belirterek "Microsoft başta olmak üzere Dell, Apple, Cisco, IBM, McAfee, NetApp, Adobe, Oracle ve vmware ile eğitim kurumlarını teknoloji üssüne çeviriyoruz. Bu sayede okullarda bilgi paylaşımı en üst düzeye kavuşurken, eğitim-öğrenme süreçleri de hızlanıyor” dedi.
En yeni yazılım, donanım ve alt yapı çözümlerini içeren TeknOkul sayesinde öğretmenlerin öğrencilerini yeni materyallerle eğiterek, yeni beceriler kazanmalarını sağladığını belirten İlhan Kılıç, şöyle konuştu: “Öğrencilerin yeni nesil çözümlerle kazandıkları beceriler kolaylıkla takip edilebiliyor. Konuların zorluk derecesine göre en basitten en zora kadar öğrenci seviyesine göre atandığı sınıflarda öğrenciler aynı veri tabanında öğrendiklerini hem birbiriyle hem de öğretmenleriyle paylaşarak kendilerini daha iyi geliştirebilme fırsatına kavuşuyor.”
AKFA Bilişim’in Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Windows 8 işletim sistemine sahip yeni nesil tablet bilgisayarların eğitimcilere tanıtıldığı Eğitim Teknolojileri Günü’nde, akıllı tahta, uzaktan eğitim, eğitimde sanallaştırma ve son dönemde adından sıkça söz ettiren yeni eğitim modeli BYOD’da (kendi cihazını getir) eğitmenlerle paylaşıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Şehit Babasına Anlamlı ZiyaretÖnceki Haber

Şehit Babasına Anlamlı Ziyaret

Öz; Engelleri Birlikte KaldıralımSonraki Haber

Öz; Engelleri Birlikte Kaldıralım

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!