2013 Yılı Burç Yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2013 Yılı Burç Yorumları
Ünlü astrolog Rezzan Kiraz\'ın burcunuza göre iş, aşk, para yorumları...

\"
Koç Burcu

Uranüs 11 Mart 2012′ de bağımsız Koç’ a girdiğinden beri, hayatınızın hızlı ilerleyişine kapılıp gittiniz. Bu yıl daha da fazla değişiklik getirerek pencerelerinizi çatırdatıyor ve hayatınızın temellerini sarsacak. Her ne kadar önünüzde uzanan yolla ilgili endişeleriniz olsa da yeni deneyimlere duyduğunuz heves endişenize baskın gelecek. Neyse ki, siz Koçlar kendinizi size yabancı olan durumlar içinde bulduğunuzda meydan okuyorsunuz ve haritada olmayan ülkeleri keşfetmeye can atıyorsunuz. Yıl boyunca, sürprizlerle dolu Uranüs, hem fiziksel, hem duygusal hem de ruhsal gizli gerginlikleri açığa vurmaya devam ederek, değişen bakış açılarınızla uyumlu radikal değişiklikleri yapmak için size fırsatlar sunuyor.
Farkındalığınızı genişletmek, özellikle 24 Haziran ve 19 Eylül tarihlerinde, Uranüs Plüton’la 2015′e kadar tekrarlanacak olan yedi sert kare açının ilk ikisini oluşturduğunda, elbette kolay olmayacaktır. Şiddetli Plüton 2008′de Kariyere ilişkin 10. Evinize girerek, hayatınızın akışında 2023′e kadar dünyayla ilişki kurma biçiminizi kademeli olarak dönüştürecek uzun süreli bir değişikliği başlattı. Öte yandan şu anda, mesleki hırslarınız aniden yüksek voltajlı Uranüs’ün kare açılarının elektrik akımına tutuldu. Beklenmedik gelişmeler, sizi geleceğe taşıyacağını düşündüğünüz gidişatı değiştirmenizi gerektiriyor.
Tereddüte kapılmadan ileri atılmak size cazip gelse de, amaçlarınıza azimle ilerlerken sabırlı olun. Kararlı Boğa’daki fırsatçı Jüpiter, 11 Haziran’da Özsaygıya ilişkin 2. Evinizden geçerek, özgüveninizi destekliyor ve idealizmden ziyade faydacılığı ödüllendiriyor. Bu arada, temel gezegeniniz Mars, 3Temmuz’a kadar verimli Başak’ta ve Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde kalıyor. Gezegenin 23 Ocak’tan 13 Nisan’a kadar süren geri hareketi işlerdeki ilerlemenizi geciktirebilir, ama ayrıntılara odaklanmanız ve becerilerinizi mükemmele ulaştırmanız için bir şans daha veriyor; böylece yeniden ilerleme zamanı geldiğinde her şeyiniz sıraya konmuş olacak. Jüpiter’in 11 Haziran’da İletişime ilişkin 3. Evinize girişi, başkalarıyla daha olumlu bir temel üzerinde etkileşimde bulunmak için size yol açıyor. Çok fazla şeyi çok hızlı yerine getirmeye çalışarak enerjinizi dağıtmadığınız takdirde, bu durum önemli bir projeyi bîr üst seviyeye taşımanızı sağlayabilir.
Görev ustası Satürn Başkalarına ilişkin 7. Evinizde iki yıllık ziyaretini tamamlarken, bu yıl ilişkiler size önemli dersler öğretmeye devam edecek. Ancak Satürn 5 Ekim’de Mahremiyete ilişkin 8. Evinize girdiğinde Ortaklıklara ilişkin eskiden üstlenilen görevler yeniden değerlendirmeye alınırken, yakın geçmişteki bir taahhüdü yeniden doğrulamanız ya da yeni bir taahhütte bulunmanız gerekebilir. Neyse ki önünüzde uzanan imkânlara dair görüşünüze sağduyuyu katabileceksiniz. Her ne kadar şu anda karşı karşıya bulunduğunuz zorluklar 2013′e kadar devam edecek gibi görünse de, eğer ulaşabileceğinizden daha yükseği hedeflemenin cazibesine dayanabilirseniz, zor kazandığınız istikrar bu yılın sonunda geri dönmeye başlıyor.

Terazi Burcu

Geçtiğimiz yıllarda en çok zorlanan burçlardan biri oldunuz ama eğer kestirme yollara sapmadıysanız kış aylarında alacağınız ödül de o kadar büyük olacak. Vazgeçemeyeceğinizi düşündüğünüz bazı şeyleri geride bıraktınız, kayıplar yaşadınız ya da yaşamak üzeresiniz. Sıfırlanacak, çok yavaş ilerleyecek ama geleceğiniz için sağlam bir temel kuracaksınız. Sonbahara kadar zorluklar devam edecek ama sonrasında üzerinizden büyük bir yük kalkacak. Yaza kadar hisse, komisyon, nafaka, kredi, tazminat gibi bir kaynaktan elinize para geçebilir ama sonbaharda başlayan ve iki sene sürecek olan dönemde aylık gelirinizi ne yapsanız artıramayacaksınız. Kasım ayında başlayacak olan yeni tutulma serisi gelir kaynağınızın değişmesine neden olabilir. Ocak ayında 21-23 Ekim arasında doğanlar karamsar bakış açılarından kurtulup aşık olabilir. Aşkta en güzel dönemler 20 Aralık-13 Ocak ve 28 Ekim-21 Kasım arası. 15 Mayıs-27 Haziran arasındaki dönem ise tüm Terazilerin yavaşlayacağı ve bir süre tıkanacakları bir dönem. 3 Temmuz-22 Ağustos arası senenin en güçlü dönemi ancak partner, anne baba ve evle alakalı kişilerle çatışmalar çıkabilir. Özellikle 23 Eylül-3 Ekim arasında doğanlar hem partnerleri hem de evdeki sorunlarla başa çıkmak zorunda kalacak.
 

Boğa Burcu

2013’nin yaza kadar olan zaman diliminde son 10 senenin en şanslı dönemini yaşayacak ve parlak fırsatlarla karşılaşacaksınız. Önemsiz gibi görünen ayrıntılar bile büyük gelişmelere neden olabilir. Aktif olmalı ve fırsatları yakalamalısınız. Hayatınızın aşkı bu dönemde karşınıza çıkabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, terfi edebilir, kendi işinizi kurabilir, ev satın alabilir ve eğer bir sağlık sorununuz varsa şifa bulabilirsiniz. Ancak sonbaharda başlayan ve iki sene sürecek olan yeni dönemde evlilik, iş ortaklığı gibi resmi ilişkilerinizde zorlanacaksınız. Bu eğilim sağlığınızı da zorlayacak. İlişkiniz sınavdan geçecek ve yeterince sağlam değilse kopabileceksiniz. Evlenme ya da ortaklık kurma planlarınız varsa sonbahardan önce imza atmayı düşünmeli, yöneticiniz Venüs’ün zayıf olduğu mayıs ve haziran aylarını atlamalısınız. Geçen yıl başlayan ve 2013 sonuna kadar sürecek olan tutulmalar aylık geliriniz ve borç, nafaka, miras, vergi, tazminat gibi kaynaklarda değişime neden olacak. Kasım ayında başlayan ve iki sene sürecek olan yeni tutulma serisi ise kendiniz ve partneriniz hakkında kararlar vermenize neden olacak ve hayatınız aynı kalmayacak. Sonbahardan itibaren iş yükünüz rahatlayacak ya da kendinize iyi yardımcılar bulabileceksiniz.

 Akrep Burcu

Yaza kadar evlenebilir, nişanlanabilir, iş ortaklığı kurabilir ya da eşiniz olacak kişiyle tanışabilirsiniz. Hayatınızdaki en büyük fırsatlar partneriniz ya da başka biri aracılığıyla gelecek, her türlü işbirliğinden büyük kazanç sağlayacaksınız. Ancak sonbaharda yaklaşık iki sene sürecek çok farklı bir dönem başlıyor. Bu süreçte bazı şeylerden vazgeçecek ve daha sağlam bir temel kurmak için geçerliği kalmamış unsurları geride bırakacaksınız. Hayat sizi zorlayacak ama aynı zamanda ne kadar güçlü olduğunuzu görmenizi sağlayacak. İş ya da özel hayatınızda yeni başlangıçlar yaparken her zamankinden yavaş ilerleyecek ve karamsar olacaksınız ama kuracağınız temel bir ömür boyu sürebilecek. Bu eğilim iki yıl boyunca tüm Akrepleri etkileyecek ama şimdi 24 Ekim-3 Kasım doğumlulara odaklanacak. Sonbahardan itibaren kredi, miras, nafaka, komisyon, tazminat gibi kaynaklarda avantajlısınız ve elinize tek seferde yüklü miktarda para geçebilir. 2013’nin tutulmaları gelir kaynaklarınızı ve maddi durumunuzu etkileyecek, kasım ayında başlayacak olan yeni tutulma serisi ise sizi ve yakın ilişkilerinizi sınavdan geçirecek. En romantik dönemler 14 Ocak-7 Şubat, 3-27 Ekim arası. En güçlü döneminiz 23 Ağustos-7 Ekim arası.


 İkizler Burcu


İkizler burcunda geçen sene başlayan ve bir sene daha sürecek olan tutulmalar önemli değişimler getirebilir. Bir sene sonraki son tutulmadan sonra hayatınız rayına oturacak. Evlenebilir, iş ortaklığı kurabilir ya da tam tersi partnerinizden ayrılabilirsiniz. Ayrılırsanız bir sene içinde yeni ve daha iyi bir beraberliğe başlayabilir ya da o kişiyle tanışabilirsiniz. Ne yaşarsanız yaşayın sonucunda sizin için çok hayırlı olacak zira haziran ayında şans gezegeni Jüpiter burcunuz gelecek. Jüpiter pek çok alanda fırsatlar getirecek ve son on yılın en parlak dönemini yaşayacaksınız. Hayatınızın aşkını bulabilir, kendi işinizi kurabilir, terfi edebilir, ev ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir sorununuz varsa iyileşeceksiniz. Yaza kadar evinizde hareket ve yoğunluk -24 Ocak-14 Nisan arasında yavaşlasa bile devam edecek. Aşk gezegeni Venüs nisan-ağustos arasında burcunuzda ancak 15 Mayıs-27 Haziran arasında gerilerken ilişkinizden şüphe duyabilir ve ağırdan almak isteyebilirsiniz. Venüs gerilerken eski aşklar veya ilişkinizdeki eski sorunlar gündeme gelebilir. Bu dönem dış görünüşünüzle ilgili yenilikler yapmamalısınız.

 Yay Burcu

2013’de hayatınızdaki zayıf halkalar tutulmalarla birlikte ortaya çıkacak, kopuşlar ve yeni başlangıçlar yaşayacaksınız. İlişkinizin gerçek durumunu öğreneceksiniz. Evlenebilir, boşanabilir, iş ortaklığı kurabilir ya da olan ortaklığınızı bitirebilirsiniz. Jüpiter ciddi ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda şans getirecek. Sizin işleriniz iyi gitmezse, partnerinizin iyi gidecek ve onun şansından siz de yararlanacaksınız. Ancak 15 Mayıs-27 Haziran arasında ilişkinizden emin olamayabilir hatta ara vermek isteyebilirsiniz. Mümkünse söz, nişan ya da evlenme tarihinizi bu döneme denk getirmeyin. Bu dönemde eski eşiniz, sevgiliniz veya iş ortağınız gündeme gelebilir. Son birkaç senedir arkadaş çevrenizden çeşitli nedenlerle uzaklaşmış olabilirsiniz. Sonbahardan itibaren sosyal hayatınız eskisi gibi olacak ve dernek, kulüp gibi topluluklarda aktif olmaya başlayacaksınız. Aylık geliriniz ise değişim sürecinde, özellikle temmuzda zorlanabilirsiniz. Maddi konuların güç savaşlarına dönme eğilimi var. Kariyerinizde başarı potansiyeliniz yaza kadar son iki yılın en yüksek seviyesinde. Çaba gösterdiğinizde büyük başarılar kazanabilirsiniz.

 Yengeç Burcu

11 Haziran’ a kadar Gruplara ilişkin 11. Evinizde şanslı Jüpiter’le yılın ilk yarısında dostlarınız ve iş arkadaşlarınız size bir sürü bağlantı kazandırıyor. Başkalarının desteğine sahip olmak ve inandığınız bir davaya kendinizi adamak 2013 boyunca size gelişim için sağlam bir temel kazandırıyor. Birey ya da kurum ne kadar idealist olursa olsun en önemlisi sizin pratik düşüncelere öncelik vermenizdir. Hedefler ve prosedürler konusunda emin olmadığınız durumlarda zorunlu işler üstlenmek zahmetli ve yorucu olabilir. Sağlam bir yapı içinde sabit ilerleme, sadece umutlar ve dilekler üstüne inşa edilmiş parlak fikirlerden sizi daha ileri götürecektir. 11 Haziran’da Jüpiter esnek İkizler’e ve spiritüel 12. Evinize geçerek burada 25 Haziran 2014′ e kadar hayatın derin gizemlerine ışık tutacak. Eğer zihninizi açmak ve alternatif inanç sistemlerini keşfetmek isterseniz, bu oldukça fazla ruhu besleyen bilgi demektir. Size en anlamlı gelen gerçekler size bütünleşmiş bir paket olarak değil, çeşitli kaynaklardan ufak parçalar olarak gelebilir. Dünyayı ve kendi düşüncelerinizi yargılamadan incelemek, öğrendiklerinizi arttırmak ve zihninizi genişletmek için etkin bir yoldur.
Hayalperest Neptün 3 Şubat’ta Balık burcuna ve Yüce Düşünceye ilişkin 9. Evinize girdiğinde ilham dalgalarının ve farkındalığın size doğru akmasını bekleyin. Bu transit, yolculuk ve eğitim fırsatlarının peşinden koşarak bakış açınızı genişletmeniz için size cesaret veren bir keşif dönemini başlatıyor. Öğretmen ya da ana konu sizi etkilerse ruhunuz zihniniz kadar gelişecektir. Ama amacınız sadece özgeçmişinizi daha iyi bir hale getirmekse, mücadele sizi yıpratabilir. Daha sıkı çalışmak, eğitim arayışınızın anlamı ve amacını bulmanın size kazandıracağı sonuçları getirmeyecektir. Konuya gerçekten ilgi duyduğunuz zaman bilgiyi kolaylıkla özümseyebileceksiniz. 25 Haziran’da Jüpiter ve Neptün arasında zorlu bir kare açı, yolculuk, öğrenmek ve dinle ilgili deneyimlere duyduğunuz açlık, bunları özümseme kapasitenizden daha büyük hale geldiğinde bîr aşırı genişleme dönemini işaret edebilir. Ufuklarınızı genişletmek konusunda büyük heyecan duymanız güzel bir şey ama bedelleri faydalarından fazla olacak şekilde kendinizi zorlamaktan kaçının.
Patronluk taslayan Satürn evinizde düzeni korumanın bu yıl sizin için hayati önemde olduğunu dikte ediyor.Terazi’deki Satürn 5 Ekim’e kadar Güvenliğe ilişkin 4. Evinizde yer alarak etrafınızda uyum ihtiyacını işaret ediyor. Yapıcı bir atmosfer kurmayı umuyorsanız birlikte yaşadığınız insanlarla uzlaşmak ve daha çekici bir çevre yaratmak ihtiyacını duyabilirsiniz. Akrabalara taviz vermek her zaman kolay değil ama sabır ve olgunlukla dikkate değer farklılıkların üstesinden gelmek için yollar bulmalısınız. Ayrıca bu yıl, yeni bir iş ya da farklı bir kariyer başlatma düşüncelerinin çekici gelebileceği bîr yıl. Bütün zamanınızı dünyaya iz bırakmaya çalışmak için harcarken temeliniz sallanabilir. İhtiraslarınızı destekleyecek mutlu bir ev hayatını korumanın önemini gözardı etmeyin.

 Oğlak Burcu


Oğlaklar baştan aşağı değişiyor. Aslında değişim dışarıdan değil kendi içinizden kaynaklanıyor ve yansıması olarak dış dünyada değişiklikler oluyor. Bazı Oğlaklar bu süreci geçirdiler, 2013’de ise aralık doğumlu olanlar dönüşüm geçirmeye devam edecek. Bu geçiş özellikle yazın bazı sancılı olaylarla kendini somut olarak gösterecek. Kendi istekleriniz, eve ait konular ve kariyer sorumlulukları çatışacak. Ev, mülk ve anne babanıza ait konularda sürpriz gelişmeler ve eski yaşam tarzınızdan çok farklı hayatlar yaşamaya başlayabilirsiniz ama hepsi aniden gerçekleşecek. Birden bire taşınabilir, başka bir şehir hatta ülkede yaşamaya başlayabilirsiniz. Kariyerinizdeki ağır sorumluluklar ve zorlayıcı koşullar ise sonbahara kadar sürecek ama sonrasında hem rahatlayacak hem de büyük bir başarı kazanacaksınız. Son zamanlarda yaşamış olduğunuz ‘çıraklık’ döneminden sonra kış aylarında ‘usta’ statüsüne ulaşacak ve çabalarınızın karşılığını somut biçimde alacaksınız. Tutulmalar iş ortamınızda ve şirketinizde değişikliklere neden olacak ya da sağlıkla ilgili konuları gündeme getirecek. Yaza kadar aşkta en şanslı burçlardan birisiniz. Özellikle 5 Mart-2 Nisan arası çok güzel geçebilir. 2013’deki en güçlü döneminiz ise 17 Kasım-26 Aralık.


Aslan Burcu

Hayat yolculuğunuzun sonraki aşamasına girmeden önce bu yıl tamamlamanız gereken önemli işleriniz var. Her ne kadar öndeki potansiyel büyük sıçrayışlar, atlayışlarla büyüyor olsa da, dengeleyici Satürn ‘ün İletişime ilişkin 3. Evinize 2013′ ta başlayan ziyareti, 5 Ekim’de sonlanarak, hayatınızın eğilimlerinde büyük bir değişime neden olacak. Satürn 2005-2007 yıllan arasında burcunuzdayken muhtemelen gelişiminizi sınırlayan ve bir noktaya toplayan ciddi kararlar almak zorunda kaldınız. Şimdi seçtiğiniz yol önünüzde kollara ayrılıyor; başarılarınız ve başarısızlıklarınızı değerlendirirken, önemli sonuçlar doğuracak kararlarla yüzleşmeniz lazım. Hayatınızın beklentilerinizi karşılamayan tarafları yeniden düzeltilmeli ya da ortadan kaldırılmalı, çünkü önümüzdeki yıllar boyunca hırslarınızı en fazla verimi sağlayacak alanlara yöneltmeniz gerekecek. Kaybedecek zaman yok, çünkü Satürn’ün 5 Ekim’de şiddetli Akrep’e ve Temellere ilişkin 4. Evinize girişi, geçmişe bakmaktansa, temelinizi gelecek için inşa etmenizi gerektirecektir.
Size doğru gelen kariyer fırsatlarını, bunların ortaya çıkmaları beklediğinizden uzun sürse bile, kucaklamaya hazır olun. Materyalist Boğa’daki bereketli Jüpiter, 11 Haziran’a kadar Toplumsal Hayata ilişkin 10. Evinizi ziyaret ettiği için, insanlar mesleki katkılarınızı kabul etmeye ve ödüllendirmeye hazırdır. Ama ısrarcı olmalısınız çünkü enerjik Mars Özsaygıya ilişkin 2. Evinizde 23 Ocak’tan 13 Nisan’a kadar geri harekette bulunarak ilerlemenizi engelliyor hatta kendinizden şüphe etmenize yol açıyor. Bununla birlikte, bu dönem boyunca olumlu tavrınızı korumanızın hayati bîr önemi var, böylece cömert Jüpiter’in 11 Hazirandan itibaren Amaçlara ilişkin 11. Evinizde bir yıllık kalışı boyunca çabalarınız meyve vermeye devam edecek.
Bütün yıl boyunca, hayatınız beklemediğiniz yönlerde gelişmeye devam ediyor çünkü coşkulu Koç’taki bastırılamaz Uranüs, Ulvî Gerçeğe ilişkin 9. Evinizde yedi yıllık konaklamasına devam ediyor. Uranüs île acımasız Plüton arasındaki uzun süreli kare açı, stresi ve değişim için baskıyı arttırırken, özgürlüğün bedelinin ne kadar yüksek olduğunun farkına giderek daha fazla varıyorsunuz. Yeraltının efendisi Plüton bilinmeyen ve bilinçaltında olan her şeyi simgeler. Onun uyandırıcı Uranüs’le güçlü kare açısı zihninizin tektonik plakalarını hareketlendirerek parlak fikirler uyandırıyor ve bastırılmış duygulan patlamalar halinde serbest bırakıyor. Plüton’un Günlük Rutine ilişkin 6. Evinizdeki dönüştürücü geçişi 2023′e kadar sürüyor, öte yandan Uranüs’ten gelen ve 24 Haziran ve 19 Eylül’de tam olacak dehşetli kare açılar, sağlıksız alışkanlıkları sonunda bir kenara bırakmanız ve hayatınızı baştan yaratmanız için sizi zorlayacak derin bir süreci başlatıyor. ama Uranüs – Plüton kare açıları 2015 ‘e kadar beş kere daha meydana geliyor, dolayısıyla kaynaklarınızı fazla erken tüketmektense uzun bir mücadele için hazırlıklı olmanız akıllıca olur.

 Kova Burcu

Yaza kadar eve ait konularda, yazdan itibaren de aşkta şanslısınız. Ev satın almak, kiralamak, tamirat yapmak veya başka bir mülkle ilgili planlarınız varsa yaza kadar harekete geçmelisiniz zira son on yılın en büyük fırsatları ile karşılaşacaksınız. Bu dönemde daha geniş ve aydınlık bir evde oturabilir veya mülkten kazanç sağlayabilirsiniz. Yazın aşk ve çocuklarla ilgili güzel bir dönem başlıyor. Aşkta son on yılın en şanslı dönemine gireceksiniz ve bu, 2013 yazında dek sürecek. Hamilelik haberleri alabilir ve çocuklarla ilgili şanslı olaylar yaşayabilirsiniz. Sonbahardan itibaren kariyerinizde sorumluluklarınız artacak, bir çeşit çıraklık döneminden geçeceksiniz. Büyük bir iş değişikliği olabilir, başka bir sektör ya da alanda çalışmaya başlayabilirsiniz. İki senelik bu süreçte yeni şeyler öğrenirken epey zorlanacak ama tecrübe kazanacaksınız. Son yıllarda üniversite, yurt dışı, mahkeme, medya bağlantılı bir konuda zorlandıysanız sonbaharda rahatlayacaksınız. 15 Mayıs-27 Haziran arasında aşk hayatınız sönükleşebilir ve ilişkiniz durağanlaşabilir. Eski sevgili ya da ilişkinizdeki eski meseleler gündeme gelebilir.

 Başak Burcu

Sizin problemleri çözme beceriniz ve programınızı gerçekleştirmeniz ortalamanın üzerindedir fakat 2013 yılı umduğunuzdan daha fazla zorluklarla karşı karşıya kalacağınız bir yıl olacaktır. Yılın başlangıcında aktif Mars hareket etmektedir ve 23 Ocak tarihinde sizin burcunuz bozulma bölgesine doğru hareket etmeye başlar. İleri doğru itilen gezegen daha sonra 13 Nisan’ a kadar Kişiliğe ilişkin 1. Evinize doğru geriye hareket edecektir, yeni mücadelelere girişmeden önce gevşemiş uçları bağlamanın zamanıdır. Her zaman olduğundan daha ürkek bir yapıda olabilirsiniz ve belki de gecikmeler nedeniyle sinirlenirsiniz ve herhangi bîr şeyi gerçekleştirmek için gerekli zamanın ötesinde ekstra çabalar nedeniyle kendinizi bitkin hissedersiniz. Bu dönemi geri adım atmak için kullanın, artık faydalı olmayan eski alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirin, sağlık ve yaşam tarzınızı düzene sokmanın yeni yollarını benimseyin.
Para konusu bu yılın başka bir anahtar meselesidir. Bundan 5 Ekim’e kadar Kendine Güvene ilişkin 2. Evinizdeki Satürn sorumludur. Bu geçiş ayrıca kendinize iyi davranmanızı ve zayıflıklarınızı güçlendirmeniz için bir duygusal denge sürdürmenizi size anımsatacaktır. Saygı gördüğünüz ve fikirleriniz dinlendiği zaman başarılı olmak için ihtiyacınız olan güven ve statüyü elde edersiniz. Yabancılara veya büyük gruplara karşı kısa konuşmalar yapma konusunda sıkıntı yaşıyorsanız iletişim yeteneklerinizi geliştirmek için kurslara giderek bu konuda kendinize yatırım yapmak mükemmel bir fikir olacaktır. 2. Evin çekici yöneticisi olan Venüs 15 Mayıs’tan 27 Haziran’a kadar Kariyere ilişkin 10. Evinizde bulunacak şekilde geriye gidecektir. Pozitif açıdan, bu sizin profesyonelce fayda sağlayabileceğiniz geçmişten birisiyle yeniden bağlantı kurmanızı sağlayabilir veya etkin olmayan bir yeteneğinizi yeniden canlandırabilir. Ancak, başkalarıyla karmaşık etkileşimler işinizi daha zorlaştırabilir. İlişkileri düzeltmek yeni ve farklı bakış açıları elde etmenizi sağlayacak şekilde esnek ve dostça bir tutum sergilemenizi beraberinde getirir.
Boğa burcundaki cömert Jüpiter 11 Haziran’a kadar Yüksek Öğrenime ilişkin 9. Eviniz aracılığıyla hareket ederek pratik uygulamalara sahip olarak öğrenme yeteneği sağlar. Onun temel derslerinden birisi çok fazla ayrıntıyla zihniniz için yük olan şeylerin uçup gitmesine yardımcı olarak basitliktir. Temel ilkeleri kavramak yıldızlara giden merdiveninizdir, daha zengin bir anlam ve amaç duyumuyla sizi ödüllendirir. Ardından, 11 Haziran’da, Jüpiter İkizler burcuna ve profesyonel yaşantınızdaki seçenekleri artırmak için bir yıl boyunca kalacağı 10. Evinize geçer. Önünüze çıkan ilk fırsata kapılmayınJüpiter’in 25 Haziran ‘daki bulanık Neptün ‘le oluşturduğu tehlikeli kare bulunulan vaatlerin doğru olduğunu düşünmenize yol açacak şekilde ayartılmanıza neden olabilir. Doğal eleştirel yargınız yanılgıya uğrayabilir, bu nedenle aklınız ve sağduyunuzu ön plana çıkaracak şekilde işle ilgili durumları çifte kontrolden geçirmelisiniz.


 Balık Burcu

Yöneticiniz Neptün yaklaşık 146 yıl sonra tekrar burcunuza geliyor. Bu sene sadece 19 ve 23 Şubat doğumlu Balıklar bu etkiyi hissetmeye başlayacak. Hayal gücünüz zenginleşecek ancak kafanız karışacak ve dünyayı görmek istediğiniz gibi göreceksiniz. Fedakarlık yaparken kendiniz kurban etme eğiliminde olacaksınız. 2013’nin tutulmaları ise iş ve ev yaşamınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Taşınabilir, iş değiştirebilirsiniz veya anne ya da babanızın hayatında değişiklikler olabilir. Mülkle ilgili planlarınızı yaza erteleyin zira yazdan itibaren bir sene içinde büyük fırsatlar karşınıza çıkacak. Yaşam alanınız genişleyecek, daha aydınlık ve büyük bir eve taşınacak belki de ev sahibi olacaksınız. Mülkten para kazanabilirsiniz. 15 Mayıs-27 Haziran arasındaki dönemde eve ait konularda aceleci davranmayın, sonrasında daha iyi seçenekleriniz olacak. Geçtiğimiz yıllarda borç yükünüz ve aylık ödemeleriniz fazla idi, sonbahardan itibaren sırtınızdan ağır bir yük kalkacak ve çok rahatlayacaksınız. Kış aylarında elinize yüklü miktarda para geçebilir. Ancak aylık geliriniz yani maaşınız uzun bir süre dengesiz gidecek. Bolluk ve yokluk dönemleri arka arkaya gelebilir. Aşkta en güzel dönemleriniz ise 14 Ocak-7 Şubat ve 7 Ağustos-5 Eylül arası…



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa Belediyespor\`dan Farklı GalibiyetÖnceki Haber

Manisa Belediyespor\`dan Farklı Galibiye...

2012 Yatırım ve Bütçe Yılı Oldu Sonraki Haber

2012 Yatırım ve Bütçe Yılı Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!