Manisa
17 Ocak, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    43.27
  • EURO
    50.20
  • ALTIN
    6375.3
  • BIST
    12.669
  • BTC
    95254.350$

Gülşah Durbay’ın Unutulmayacak Çocukluk Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Gülşah Durbay’ın Unutulmayacak Çocukluk Fotoğrafı Ortaya Çıktı
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatının ardından, 1997 yılında Manisa’nın Koldere Mahallesi’nde çekilen çocukluk fotoğrafı yeniden gündeme geldi. Fotoğraf, Durbay’ın yaşam felsefesini ve Cumhuriyet vurgusunu simgeleyen güçlü bir kare olarak değerlendirildi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatının ardından, çocukluk yıllarına ait anlamlı bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. 1997 yılında Manisa’nın Koldere Mahallesi’nde çekilen kare, Durbay’ın hayat hikâyesini ve benimsediği değerleri adeta özetledi.

Fotoğrafta, ilkokul çağındaki çocukların ellerinde taşıdığı “Çocuk yurdun temelidir” yazılı pankart dikkat çekerken, o çocuklardan birinin yıllar sonra Şehzadeler Belediye Başkanı olacak olan Gülşah Durbay olduğu görüldü. Kare, kısa sürede büyük ilgi gördü ve çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Gülşah Durbay’ın bir konuşmasında dile getirdiği, “Cumhuriyet, bir kız çocuğunun köyünden çıkıp belediye başkanı olmasıdır” sözleri, söz konusu fotoğrafla birlikte yeniden hatırlandı. Koldere’den başlayan ve belediye başkanlığına uzanan bu yolculuk, Cumhuriyet’in fırsat eşitliği anlayışının somut bir örneği olarak yorumlandı.

Görev süresi boyunca kadınların, çocukların ve dezavantajlı kesimlerin sesi olmayı hedefleyen Durbay’ın çocukluk fotoğrafı, sevenleri tarafından “bir yaşamın özeti” ve “unutulmayacak bir Cumhuriyet hikayesi” olarak nitelendirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!