Manisa
14 Şubat, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    43.73
  • EURO
    51.93
  • ALTIN
    7075.9
  • BIST
    14.181
  • BTC
    68747.147$

Gelecek Partisi Manisa Teşkilatından Yoğun Program

Gelecek Partisi Manisa Teşkilatından Yoğun Program
Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı, İl Başkanı Yaşar Artar’ın katılımıyla kent genelinde bir dizi programa imza attı. Program kapsamında ilk olarak İŞKUR Manisa İl Müdürü Günseli Tufan, makamında ziyaret edildi.

Ziyarette Şehzadeler İlçe Başkanı Fikriye Efe, Yunusemre İlçe Başkanı Cihan Geçmiş, Turutlu teşkilat Başkanı Hayri Akyar ile yönetim kurulu üyeleri Hüsniye Geçmiş, Nermin Yavuzer, Sümeyra Çetin, Özlem Konyalı ve Semanur Arisli yer aldı. Görüşmede istihdam politikaları ve Manisa’daki çalışma hayatına ilişkin konular ele alındı.

Heyet, ziyaretin ardından Salihli ilçesinde düzenlenen asker yemeği programına katıldı. Gelecek Partisi Salihli Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik’in oğlunun asker uğurlama yemeğinde aileye hayırlı olsun dilekleri iletildi. Programda askere gidecek genç için hayırlı tezkereler temennisinde bulunuldu.

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı’nın kent genelindeki temas ve ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!