Ferdi Zeyrek Vakfı, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla anlamlı bir bağış gecesi düzenledi. Geceden elde edilen gelir, burs ve sosyal yardım projelerinde kullanılacak.
Bağış gecesinde konuşan Ferdi Zeyrek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Zeyrek, vakfın çalışmalarının kendisine de iyi geldiğini ifade etti:
“Çok güçlü bir anneyim, kadınım ve bireyim. Ancak Ferdi’yi kaybetmek ve onun yokluğuna alışmak hiç kolay değil. Ferdi Zeyrek Vakfı’nın çalışmaları ve projeleri bana da çok iyi geldi. Çünkü bu çalışmalar, Ferdi’nin yokluğunu düşünmeye ayıracak boşluk bırakmıyor. Vakfımız sadece insanlığa, Manisa halkına ve eğitimde fırsat eşitliği arayan çocuklara değil; bize de iyi geldi,” dedi.
Nurcan Zeyrek, gecenin amacını ise şu sözlerle özetledi:
“Buradaki amacımız, hayırseverlerimizin, dostlarımızın ve gönüldaşlarımızın katkılarıyla bir çocuğu daha okutabilmek, eğitimde fırsat eşitliği sunabilmek, bir çocuğumuzun sırtını ve yuvasını sıcak tutabilmek. Bir çocuğumuzun başını okşayıp hayallerini gerçeğe dönüştürebilmek ve Ferdi Zeyrek Vakfı’nın desteğiyle eğitimini tamamladığını görebilmek istiyoruz. Ferdi, sağlığında bu güzel işleri görmek isterdi; bugün bizler bu amaç uğruna çalışıyoruz.”













Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.