Manisa
08 Ekim, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.71
  • EURO
    48.80
  • ALTIN
    5316.7
  • BIST
    10.735
  • BTC
    124448.64$

EŞYA TAHLİYESİNE ARA VERİLDİ

EŞYA TAHLİYESİNE ARA VERİLDİ
Malatya'da ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesine ara verildi .

Malatya Valiliği, kentte devam eden artçı depremler nedeniyle ağır hasarlı binalardan eşya taşınmasını ikinci bir emre kadar durdurdu.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından binlerce binanın yıkıldığı ve ağır hasar gördüğü Malatya'da vatandaşlar, izin alarak 2 saat süre içerisinde eşyalarını çıkarabiliyordu. Ancak son yaşanan Hatay depremi sonrası kentte devam eden artçı depremlerin de sürmesi nedeniyle Valilik, ağır hasarlı binalardan eşyaların tahliye edilme işlemini geçici süreyle durdurdu.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İkinci bir karara kadar ağır hasarlı binalardan eşya alma kısıtlı sürede de olsa tamamen durdurulmuştur. Vatandaşlarımızın bu konuda ilgili birimlerden herhangi bir izin talebinde bulunmamaları, kolluk kuvvetlerine izin konusunda baskı yapmamaları, can güvenliği nedeniyle belirtilen yasak kararına uyulması önem arz etmektedir" denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!