Bakanla Sürpriz Düet
Konserde sürpriz bir an yaşandı. Sinan Akçıl, Selendi’ye bakanlığı döneminde yaptığı yatırımlarla adını duyuran önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu sahneye davet etti. Akçıl ve Kasapoğlu, İbrahim Tatlıses’in ünlü şarkısı “Haydi Söyle”yi birlikte seslendirerek büyük alkış topladı.
Ödüller ve Teşekkürler
Sahne sonrası Kasapoğlu ile birlikte Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, sanatçı Akçıl’a çiçek takdim etti ve Selendi Belediyespor forması hediye etti.
Coşkulu Gece Havai Fişeklerle Sona Erdi
Halk konseri, sahne performanslarının yanı sıra havai fişek gösterileriyle de görsel bir şölen oluşturdu ve geç saatlerde sona erdi. Geceye, Kasapoğlu’nun yanı sıra Selendi Kaymakam Vekili Kula Kaymakamı Talha Altuntaş, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Belediye Başkanı Murat Daban ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.