Denizli’de bir şüpheliden binlerce cinsel içerikli hap ele geçirilirken, 6 kişi ise tarama cihazıyla define ararken yakalandı.
Denizli’de kaçakçıların önüne geçmek için çalışmalar sürdürülüyor. Bu çerçevede son bir hafta içinde ‘Eşya kaçaklığı’ suçunun önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda, 1 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheli hakkında işlem yapılırken operasyonda; 12 bin 527 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.
Devam eden çalışmalar neticesinde, tarama cihazı ile define arayarak kaçak kazı yaptığı tespit edilen 6 şüpheli, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Yakalanan şüpheliler hakkında “Tarihi eser kaçakçılığı suçu” çerçevesinde adli işlem yapıldı. Kazıda ve aramada kullanılan malzemelere el konuldu.
DEFİNECİLERE SUÇ ÜSTÜ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Manisa'dan Acı Haber! Tarım İşçilerini Taşıyan Servis Devrildi!
- MHP'de Manisa İl Kurucu Yönetim Kurulu Belli Oldu!
- Anahtar Parti Manisa İl Başkanı Şakircan Dinç’ten Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’na ziyaret
- Manisa'da Görevli Askerden Kahreden Haber! Tekirdağ Yasta...
- Fed Kararı Sonrası Altında Sert Hareket! İşte Güncel Altın Fiyatları...
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.