Manisa
10 Mart, 2026, Salı
  • DOLAR
    44.07
  • EURO
    51.21
  • ALTIN
    7301.9
  • BIST
    12.793
  • BTC
    67180.879$

Alaşehir'de İYİ Partiden Başkan Adayı Olmuştu...İstifa Etti

Alaşehir'de İYİ Partiden Başkan Adayı Olmuştu...İstifa Etti
Manisa siyasetinin tanınan isimlerinden Ümit Akdağ, İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Akdağ, partinin kuruluşundan bu yana hem Manisa’da hem de Ankara Genel Merkez’de çeşitli görevler üstlendiğini, 2024 Yerel Seçimleri’nde ise Alaşehir Belediye Başkan adayı olarak partisine hizmet ettiğini hatırlattı.

Yaklaşık iki yıl önce memleketi Manisa’ya döndükten sonra herhangi bir makam talebinde bulunmadan partisine destek verdiğini belirten Akdağ, süreç boyunca ne Genel Merkez’den ne de Manisa siyasetiyle ilgili görüşlerine başvurulduğunu ifade etti. Akdağ, “Anladığım kadarıyla parti nezdinde varlığımızla yokluğumuz arasında bir fark bulunmuyor” diyerek istifa gerekçesini açıkladı.

İstifasının ardından İYİ Parti’deki tüm yol arkadaşlarına teşekkür eden Akdağ, kimseyle kişisel bir sorunu veya kırgınlığı olmadığını belirtti ve herkese sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

Haber: Mehmet Tekin 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!