Manisa
03 Eylül, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    48.31
  • EURO
    56.25
  • ALTIN
    6884.9
  • BIST
    14.051
  • BTC
    77774.755$

KAÇAK MOLOZA KARŞI UYARI

KAÇAK MOLOZA KARŞI UYARI
Manisa Büyükşehir Belediyesi, merkez Yunusemre ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde kaçak hafriyat dökümü yapılan alanda temizlik çalışması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yaptığı temizlik çalışmalarını merkez Yunusemre ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki çalışma ile sürdürdü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde boş alanlara kaçak olarak dökülen moloz ve hafriyat atıklarını temizledi. Yapılan kaçak dökümlerin gerek görüntü kirliliği daha da önemlisi çevre kirliliğine neden olduğu vurgulanırken, vatandaşların kaçak hafriyat dökümlerine karşı duyarlı olması istendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, duyarlı vatandaşların kaçak hafriyat dökümlerini 0 236 231 71 45 nolu telefona bildirmelerini istedi.

 

 

HAFRİYAT ARAÇLARINA TAŞIMA BELGESİ DÜZENLENDİ

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Manisa il sınırları içinde faaliyet gösteren 310 hafriyat firmasının araçlarından toplam 463 adet hafriyat aracına taşıma belgesi düzenlenirken, araçların 24 saat sistemi ile uydu takibi yapılarak kaçak dökümün önüne geçildiği bildirildi. Ev ve iş yerlerinden kaynaklanan tadilat molozları ile ilgili vatandaşların 0 236 231 71 45 nolu Alo Hafriyat hattından bilgi alabilecekleri belirtilirken, vatandaşların Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek tahakkuk işlemlerini tamamladıktan sonra hafriyat ekiplerinin molozları adreslerinden alarak bertarafının vatandaşlar adına sağlanacağı bildirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!