Manisa
15 Ekim, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.83
  • EURO
    48.51
  • ALTIN
    5540.3
  • BIST
    10.556
  • BTC
    112777.12$

2 KİŞİYE 6 BİN 300 TL CEZA

2 KİŞİYE 6 BİN 300 TL CEZA
Manisa’da pozitif vakalarla temasta bulunduğu tespit edildiği için haklarında 14 günlük evde kalma tebligatı bulunan 370 kişiden karantina kurallarına uymadığı tespit edilen 2 kişiye toplam 6 bin 300 TL cezai işlem uygulandı.

 

 

Manisa Valiliği evde kalma tebligatı bulunan 370 kişiye yönelik yapılan denetimlerde 2 kişinin karantina kurallarına uymadığının tespit edildiğini ve 2 kişiye toplam 6 bin 300 TL cezai işlem uygulandığını açıkladı.

 

 

Manisa Valiliğinden yapılan açıklama şöyle: “Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde, pozitif vaka ile teması tespit edilerek 14 gün süreyle evde kalması yönünde tebligat yapılan 370 şahısa yönelik 6 Mayıs tarihinde yapılan denetimlerde Salihli ve Şehzadeler ilçelerinde 2 kişinin karantina kuralına uymadığı tespit edildi. Salihli ve Şehzadeler ilçesindeki 2 kişiye Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararlarına muhalefet etmekten her birine 3 bin 150’şer TL olmak üzere toplam 6 bin 300 TL cezai işlem uygulanmıştır.”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!