TERÖRLE MÜCADELE KONFERANSI YAPILACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TERÖRLE MÜCADELE KONFERANSI YAPILACAK
Manisa'da başlayıp Ankara'da tamamlanacak olan ‘Terörle Mücadelede Gençlik ve Medya’ projesi kapsamında bugün saat 14.00’de Kültür Merkezi’nde konferans düzenlenecek.

Haber: Nezih VAROL

15 Kasım’da Manisa’da başlayıp 18 Kasım’da Anklara’da Anıtkabir ziyaretiyle tamamlanacak olan ‘Terörle Mücadelede Gençlik ve Medya’ projesi kapsamında bugün saat 14.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansın katılım görmesi bekleniyor. “Devletimin yanındayım, teröre karşıyım” diyen herkesi proje kapsamında gerçekleşecek olan etkinliklere davet eden Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Manisa İl Temsilcisi ve Demokrat Gazeteciler Yazarlar Derneği ( DGYD) Başkanı Hakan Özen projenin Manisa'da askeri ve polis şehitliklerine ziyaretle başladığını, hemen ardından da Kültür Merkezi Lale Salonu'nda KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr. İmbat Muğlu ve Yazar Ümmühani Moroğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı konferansla devam edeceğini belirtti. Özen, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin terörle mücadele konusunda devam eden kararlılığına destek vermek, gençlerimizi terör örgütlerinin hazırladığı tuzak ve senaryolara karşı bilgilendirmek, özellikle 14-18 yaş grubu gençlerimizi terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri ve yoğun bir şekilde kullandıkları sosyal medya sitelerinde yapılan paylaşımlar noktasında uyarıcı bilgilendirmede bulunmak, medya mensuplarının konuyla ilgili yapmış oldukları haberlerde dikkat edilmesi gereken ana kurallarla terörü önleme noktasında yürütülen çalışmalara destek verme faaliyetleri kapsamında projemizi gerçekleştirme hedefindeyiz” dedi.

“ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK”

Bu kapsamdaki çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini de ifade eden Özen açıklamasını şöyle sürdürdü: “Projemize ilk günden bu güne kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Ahmet Deniz'e, Sayın Emniyet Müdürümüz Ömer Uslusoy'a, KGK Genel Başkanımız Sayın Mehmet Ali Dim'e, Gençlik ve Spor Bakanlığı Manisa İl Müdürümüz Sayın Yunus Öztürk'e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Cengiz Ergün'e, Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye, Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Ömer Faruk Çelik'e, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş'a, İşadamı arkadaşım Tolga Pulat'a teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SULAR HALA AKMIYORÖnceki Haber

SULAR HALA AKMIYOR

EVLAT KATİLİ ANNE TUTUKLANDISonraki Haber

EVLAT KATİLİ ANNE TUTUKLANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!