MANİSA PROTOKOLÜ YENİ YILI KUTLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MANİSA PROTOKOLÜ YENİ YILI KUTLADI
Manisa Protokolünün önemli isimleri yeni yıl nedeniyle tebrik mesajlarını yayımlayarak Manisa halkının yeni yılını kutladı.

Manisa Valisi Ahmet Deniz: “Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2019 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Yeni yılda ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Manisa Valiliği olarak yeni yılda ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkân sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Manisa’mızın önüne yeni ufuklar açma, gelişimine ivme kazandırma konusunda azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz. Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için sorumluluklarımızın bilinci içerisinde 2020 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün: “Her yeni yıl; başarının ve umudun egemen olduğu, iyimserlik hissiyatımızın canlandığı, kardeşlik, dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda yeni isteklerin beklendiği bir yıldır. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vadediyor. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı şehirde yaşayan insanlar olarak, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmamız gerektiğini düşünüyorum. Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. Bu duygularla 2020 yılının başta Manisalı hemşerilerim olmak üzere, milletimiz için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Mutlu yıllar Manisa.”

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi: “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu yıl Mart ayında yerel seçim yaşadık. Vatandaşımızın teveccühü ile yeniden seçildik. Yunusemre Belediyesi olarak geçtiğimiz 5 yıl önce başlattığımız büyük projelerin açılışlarını da bu yıl içerisinde yapmaya başladık. Toplu konut hamlelerimiz devam ediyor. Akgedik Mahallemizde hayata geçirdiğimiz toplu konut hamlesinde 1100 konuttan sonra yaklaşık 1600 konutta tamamlanma aşamasında. Önümüzdeki haftalar içerisinde bu konutları sahiplerine teslim edeceğiz. Yine önemsediğimiz projelerimiz arasında yer alan Yunus Emre Millet Çarşı’nın Kültür Merkezi bölümünü hizmete açtık. Projede yer alan işyerleri de hizmete girdi. Yine Mesir Tabiat içerisinde yaptığımız 4 adet konaktan ikisini Manisamız’a kazandırdık. Projede büyük bir müze, kültür merkezi, irfan meclisi ve geleneksel sanatlar merkezi yer alıyor. Manisa’ya uluslararası çapta bir kültür ve sosyal hareketlilik kazandıracak bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyada büyük bir ekonomik kriz yaşanırken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimiz ve devlet büyüklerimiz ile bu sıkıntıları tek tek aşacağız. Yerel yönetimler olarak önümüzdeki süreçte de güzel projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. 2020 yılının başta ülkemize, bütün insanlığa, İslam alemine şehrimize Manisamız’a ve Yunusemremize sağlık mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin: "Saruhanlı Belediyesi olarak başarılı bir yılı  geride bırakıyoruz. Bizler yeni yılda ilçemiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla hizmet, sosyal ve ekonomik imkan sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Saruhanlımızın kalkınması için azim ve kararlılıkla çalışacağız. 9 aylık görev süremiz boyunca ilçemiz ve halkımız için var gücümüzle çalıştık. 50 Mahallemizde halkımızın hak ettiği hizmetleri yerine getirmenin çabasını verdik. Önümüzdeki 4 buçuk yılda büyük projelerimizi hayata geçireceğiz. 2020 yılının tüm dünyaya ve ülkemize, barış dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ŞEHİT KARDEŞİNDEN ANLAMLI JESTÖnceki Haber

ŞEHİT KARDEŞİNDEN ANLAMLI JEST

“YENİ YILDA HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN”Sonraki Haber

“YENİ YILDA HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!