İYİ PARTİ'DE GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ'DE GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU
İYİ Parti Manisa Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, parti tüzüğü gereği divan başkanlığı oluşturarak gerçekleştirdikleri görev dağılımını açıkladı.

Korona virüs (COVID-19) salgını pandemi sürecinin normalleşmesinin ardından gerçekleşen İYİ Parti Şehzadeler İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Hasan Eryılmaz’ın katılımı ile yapıldı. Görev dağılımın belirlendiği toplantıya Eryılmaz’ın yanı sıra, İl Teşkilat Başkanı Tunç Önsoy ve İl Sekreteri Yılmaz Anatek de katıldı. İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, sürecin partiye ve ilçe yönetimine hayırlar getirmesini diledi. Toplantıya katılan İl Başkanı Eryılmaz, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik başta olmak üzere tüm yönetimi tebrik etti, başarılar diledi.

 

“Liderimiz Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız”

Özverili çalışmalarından dolayı Çelik ve yönetimine teşekkür eden Eryılmaz, “Milletimizin içine düşürüldüğü ekonomik dar boğazdan çıkarılması, kadınlarımızın ve çocuklarımızın kendileri güvende hissettiği bir ülkede yaşaması, gençlerimizin Türkiye için yeniden hayaller kurabilmesi için bir umudumuz var. O umudun adı Meral Akşener’dir. Hedefimiz belli. Kararlıyız, cesuruz. Liderimiz Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Bu kapsamda hepimize büyük görevler düşüyor. Yükümüz ağır, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Allah yardımcımız olsun. İYİ Parti’nin bayrağını hak ettiği en iyi yere hep birlikte omuz omuza taşıyacağız” diye konuştu.

 

Görev dağılımı şu şekilde;

İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Teşkilat Başkanı Namık Mamalar, İlçe Başkan Danışmanları Avni Özdemir ve Burak Uysal, İlçe Sekreteri Filiz Bayer, Mali İşler Başkanı Fehmi Gencay, Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Hacı Ahmet Tez, Siyasi İşler Başkanı Fahri Gümüşkuş, Kadın Politikaları Başkanı İlkay Gencay, Yerel Yönetimler Başkanı Ramazan Doğan, Eğitim Politikaları Başkanı Abdullah Balkıyan, Toplumsal Politikalar Başkanı Ahmet Bayaltun, Ekonomi Politikaları Başkanı Sevgi Eryiğit, Kalkınma Politikaları Başkanı Tolga Uysal, STK İlişkileri Başkanı Cem Ötügen, Gençlik Politikaları Başkanı Mehmet Taşar, Parti Sözcüsü Mehmet Özyürek, Milli Güvenlik Hikmet Zengin.    

 
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YILKI ATLARI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİÖnceki Haber

YILKI ATLARI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

BÜYÜKŞEHİR'DE SOSYAL MESAFELİ MECLİSSonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR'DE SOSYAL MESAFELİ MECLİS

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!