DELEGELER ŞÖLEN HAVASINDA BELİRLENECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DELEGELER ŞÖLEN HAVASINDA BELİRLENECEK
AK Parti Yunusemre ilçesinde gerçekleşecek delege seçimleri için konuşan İlçe Başkanı Katıöz, “Seçimlerimiz partimize yakışır bir şekilde şölen havasında gerçekleşecek” dedi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulunarak 29 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek seçimlerde Yunusemre ilçesinde 400 delegenin seçileceğini ve kongrede 25 yönetim kurulu üyesinin belirleneceğini belirterek AK Parti’ye yakışır bir şekilde şölen havasında delege seçimlerinin yapılacağını söyledi. AK Parti Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda ilk olarak delege seçimlerinin yapılacağını ifade eden Başkan Katıöz, ardından belde ve ilçe kongreleri, bayramdan sonra de il kongreleri ve büyükşehir il kongrelerinin yapılacağını belirtti. 2020’nin sonu veya 2021 yılının başlarında ise büyük kongreyle bu işin taçlandırılacağını vurgulayan Katıöz, kongrelerin en önemli kısmının delege seçimleri olduğuna dikkat çekerek şu açıklamada bulundu: “Genel Merkezimizin bize vermiş olduğu takvim doğrultusunda 29 Kasım’da resmi olarak delege seçimleri başlıyor. Büyükşehir olan Manisa’da Yunusemre olarak en büyük ilçe olduğumuz için en uzun sürecek olan ilçe biziz. O yüzden 29 Kasım’da başlayacak 15 Aralık’ta sona erecek. Biz bu sürenin tamamında varız. Bunların planlamasını İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş nezdinde yaptık. Bunların tarihlerini ve saatlerini bildirdik. Yerler tespit edildi. Jandarma bölgesindeyse jandarmaya, polis bölgesindeyse karakola bildirildi, şu saatlerde delege seçimi yapacağız diye”.

SEÇİMLER ŞEFFAF OLACAK

Yunusemre ilçesinin 240 bin nüfusa sahip olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Fatih Katiöz şu bilgileri verdi: “En fazla delegenin olduğu ilçeyiz. 400 delege seçilecek. Bu işleri şaibesiz, kimseyi kırmadan, birleştirici yönümüzle, AK Parti misyonuna yakışır bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Bazı büyük mahallelerimizde delege seçimlerini şölen havasında, davullu zurnalı yapacağız. Genel merkezimizin de böyle bir talebi var. Çünkü kamuoyunda genel manada AK Parti’de yapılan delege seçimlerinin formalite olduğu o yüzden aday tek olduğu için delegenin bir hükmü olmadığı ifade ediliyor. Hiçbir şekilde böyle olmadığını dosta düşmana göstermek için böyle bir çalışmamız var. Mümkün olduğunca kimseyi dışarıda bırakmadan AK Partilileri delege çatısı altında birleştirmeye çalışacağız. Şimdiden herkesten özür diliyoruz, art niyetli olmadan delege belirlememizi yapacağız. Gayette şeffaf bir şekilde olacak. Yunusemre ilçemize, Manisamıza ve ülkemize hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın. Genel merkezimizin tercihi ne doğrultuda olursa ben şimdiden AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı olarak söz veriyorum, ilk görevi aldığım gün bundan 2 yıl önce nasıl mutluluk, heyecan içindeysem genel merkezimiz tamam arkadaş biz sizle artık devam etmeyeceğiz, başka bir taze kanla devam edeceğiz derse bunu da aynı şekilde mutluluk ve heyecan içinde karşılayıp partimizin bize vereceği görev doğrultusunda devam edeceğiz. Bütün AK Partililerin bu düşünce ve fikirler içerisinde olacağına inanıyorum. Zaten bu fikir ve düşünce içinde olmayanlar AK Partili değildir. Bunların zaten bizim içerimizde yeri yok. Allah onlara çıktıkları yolda çarşılarına pazar versin. Vatana millete hayırlı olsun”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN HIZLI'DAN VALİ DENİZ'E ZİYARETÖnceki Haber

BAŞKAN HIZLI'DAN VALİ DENİZ'E ZİYARET

BELKIS AKKALE RADYO HİRAŞ’DASonraki Haber

BELKIS AKKALE RADYO HİRAŞ’DA

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!