Bu Çadırdaki Mücevherler Son Güne Kalmaz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu Çadırdaki Mücevherler Son Güne Kalmaz
Manisalı mücevher tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Atasay’ın Altın ve Pırlanta Çadırı’nda yapılan yüzde 50’ye varan indirim sadece acele edenleri mutlu edecek.

Haber: Nezih VAROL

 

Manisalı mücevher tutkunlarının her yıl sabırsızlıkla beklediği Altın ve Pırlanta Çadırı yine büyük bir izdiham yaşanmasına neden oldu. 17 Ekim’de başlayan ve 20 Ekim’de son bulacak olan Atasay’ın çadırında yüzde 50’ye varan indirimler acele edenleri mutlu edecek, fırsatı kaçıranlar ise bir sonraki yılın hayaliyle yaşamak zorunda kalacak. Her zaman şık olmayı tercih eden kadınların hem gece, hem gündüz kullandıkları aksesuarların başında takılar geliyor. Takılar kişiye şıklık katarken aynı zamanda kıyafetleri tamamlayan önemli unsurların da başında yer alıyor. Kadınların yaşları ilerleyip zevklerinde değişiklikler olsa da takılara ilgisi asla azalmıyor. Birçok kadın yaşı ne olursa olsun altın, elmas ve pırlanta gibi değerli taşlardan yapılmış yüzük, küpe, kolye ve bileklikten vazgeçmiyor. Erkeklerde de durum pek farklı değil.

2

 

YIL SONU STOKLARI ALICIYLA BULUŞUYOR

Kendilerini yoğun ve yorucu bir haftanın içinde bulduklarını ifade eden Atasay Manisa’nın sahibi Mehmet Ali Yüce, ürünlerin çok çabuk seçildiğini, hemen sahiplenildiğini, bu nedenle mücevherat sahibi olmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini söyledi. Yüce, şu bilgileri verdi: “Öncelikle Atasay’ın her yıl düzenlediği Altın ve Pırlanta Çadırı’nın 10’uncu Yıl Fırsatları Kampanyası’na ev sahipliği yapmaktan firmam ve ekibim adına büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Yüzlerce çeşit değerli taştan oluşan ürünlerimiz müşterilerimizin beğenisine sunuldu. Bu yıl ki fırsat günlerimiz 17’sinde başladı, 20’sinde son bulacak. Bu kampanyamızın amacı yıl sonu stoklarımızın sirkülasyonunu hızlandırıp ekonomiye katkı sağlamaktır. Evlilik hazırlığı yapanlar, düğünlerde takı takmak veya güncel ürünlere sahip olmak isteyenleri, mücevher tutkunlarını fırsat çadırımıza bekliyor ve gelenlerin yüzde 50’ye varan bir fırsat yakalayacağını hatırlatıyorum”.

 

3

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jeopark Kula’da hedef iki de ikiÖnceki Haber

Jeopark Kula’da hedef iki de iki

Sağlık Ve Mutluluğun Sırrı OksijendeSonraki Haber

Sağlık Ve Mutluluğun Sırrı Oksijende

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!