TARIK MENGÜÇ’ÜN SELAMI VAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TARIK MENGÜÇ’ÜN SELAMI VAR
Kültürünü şarkılarına yansıtan Roman asıllı sanatçı Tarık Mengüç RadyoHİRAŞ’da yayınlanan Hale Devri programında konuğu olduğu Hale Taştekin aracılığıyla Manisalılara selam gönderdi.

Haber: Nezih VAROL

Tüm Türkiye O’nu kültürünü şarkılarına yansıtan sanatçı olarak tanıdı. Yıllardır zirvedeki yerini koruyan Roman asıllı sevilen sanatçı Tarık Mengüç RadyoHİRAŞ’da yayınlanan ve büyük ilgi gören Hale Devri programına telefonla bağlanarak Hale Teştekin’in canlı yayın konuğu oldu. Hale Taştekin’in sorularını içtenlikle cevaplayan sempatik sanatçı Muğlalı olduğunu ve Ege’nin tüm il ve ilçelerini, insanlarını çok sevdiğini söyledi. Kendisine her zaman büyük ilgi gösteren Manisalıları da çok sevdiğini ifade eden Tarık Mengüç sıcak kanlı ve cana yakın sohbetiyle RadyoHİRAŞ dinleyenlerinin gönlünde bir kez daha taht kurdu. 2004 yılında Şakşuka ile hayranlarıyla buluşarak akıllara kazınan Tarık Mengüç 2009’da Lakerda ile önlenemeyen yükselişine devam etti, Cennet Mahallesi, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz ve İkizler Firarda filmlerinde yer alarak da sanat hayatına renk kattı.

HEM SÖYLÜYOR HEM OYNUYOR

Hale Taştekin’in “Çok yüksek bir performansa sahipsiniz, şarkı söylerken çok hareketli dansları da yapabiliyorsunuz” demesi üzerine Tarık Mengüç “Bu konuda idolüm hep Tarkan olmuştur. Çok az kişi hareket halinde şarkı söyleyebiliyor ve Tarkan bunu en iyi yapan sanatçılardan biri. Bu konuda başarılı olmam beni çok mutlu ediyor. Dans etmeyi seviyorum” dedi. Hale Taştekin’in “Çok seviliyorsunuz, geniş bir hayran kitleniz var” sözlerine de şu cevabı verdi: “Tarık Mengüç bugüne, bulunduğu noktaya gelmişse kolay olmadı, bazı engellerle karşılaştı, ama yılmadı, çünkü gönlü o kadar zengin ki... Beni sevilir yapan sanırım bu gönül zenginlğim. Şöhret sadece İstanbul’la alakalı değil, Türkiye ile de alakalı değil, biliyorsunuz müzik evrenseldir, özellikle yurt dışlında çok sayıda hayranım var, yaptığım müzik ve tarzım dünyanın bir çok yerinde beğeniliyor, bu mutluluk verici”. Tarık Mengüç konuğu olduğu Hale Taştekin’in “Manisa’ya gelecek misiniz?” sorusu üzerine şu bilgileri verdi: “Çok istiyorum, Manisalılarla buluşmak bana keyif ve heyecan verir, biliyor musunuz benim şarkılarım ilk olarak hep İzmir’de patlar, önce İzmir’de sevilir ve tabi Manisa da çok yakın olduğu için orada da önce duyulur, dinlenir. En kısa sürede Manisa’nın güzel insanlarıyla buluşmayı istiyorum, benim için çok değerlisiniz, herkese çok çok selamlar, sevgiler”.

Tarık Mengüç kendisini canlı yayına telefon bağlantısıyla konuk eden Hale Taştekin’e de çok teşekkür ederek Lale Devri adlı şarkıyı Hale Devri uyarlamasıyla RadyoHİRAŞ dinleyenleri için seslendirdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MANİSA TARIMINDA YENİ DÖNEMÖnceki Haber

MANİSA TARIMINDA YENİ DÖNEM

MANİSA'DAKİ TEK BUZ PATENİ PİSTİSonraki Haber

MANİSA'DAKİ TEK BUZ PATENİ PİSTİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!