ŞEHZADELER'İN DEVASI GENÇLERİN ELİNDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEHZADELER'İN DEVASI GENÇLERİN ELİNDE
DEVA Partisi Şehzadeler İlçe Başkanlığı yaş ortalaması 27 olan genç bir ekiple ilçenin sorunlarına deva olmak için kolları sıvadı, akademik kariyere sahip olan ekip üyeleri bugüne kadar siyasi arenada yıpranmamış olmanın avantajını da kullanarak sahaya inecek ve halkla buluşacak.

Haber: Nezih VAROL

DEVA Partisi Şehzadeler İlçe Başkanlığı yaş ortalaması 27 olan genç bir ekiple ilçenin sorunlarına deva olmak için kolları sıvadı. DEVA Partisi'nin kurulmasının ardından il ve ilçelerin teşkilatlanması sürecinde atamayla göreve gelen, kısa süre sonra girdiği seçimi de kazanarak Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevini perçinleyen Ramazan Çevik ve ekibi, aktif, dinamik ve etkili bir görünüm sergiliyor. Her biri akademik kariyere sahip olan Başkan ve ekibi bugüne kadar siyasi arenada yıpranmamış olmanın avantajını da kullanarak sahaya inecek ve halkla buluşacak.

DERDİ DE DEVAYI DA BİLİYORLAR

DEVA Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Ramazan Çevik ve ekibi ilçenin birikmiş ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarını ve tüm bu sorunları nasıl çözeceklerini, yol ve yöntemlerini biliyor, bunun için büyük bir emek ve zaman harcıyor. İmar ve altyapı sorununun çözümü noktasında gerek şahıs, gerekse belediye rantçılığının karşısında olacaklarını, ancak söz konusu halkın rantı olacaksa projelere destek vereceklerini açık sözlülükle ifade eden Başkan Ramazan Çevik açıklamasını şöyle sürdürdü: "Tarım alanlarına imara asla izin vermeyeceğiz, ova ile dağlık alanların kesiştiği, tarıma elverişli olmayan verimsiz yerlerin yapılaşmaya açılmasını uygun buluyoruz, çok katlı değil az katlı ve yatay yapılaşmayı destekleyeceğiz ve kesinlikle sosyal yaşam alanlarını arttıracağız, ekolojik köyler kuracağız, muhtarlarla çalışmalara önem vereceğiz, gençlerin taleplerini karşılayacağız, internet erişimlerini arttırmak için projelerimiz var, Manisamız ciddi bir sanayi bölgesi, ancak son yıllarda yerli ve yabancı sermaye bizi ve ülkemizi tercih etmiyor, var olanlar da ayrılıyor, bakın Volkswagen fabrika açmaktan vazgeçti, yatırımını başka bir ülkeye kaydırdı, bizim hukuk sistemimizde de bir güvensizlik oluştu, güçlü firmalar hukuk ve adalet sistemine güvendikleri ülkelerde yatırım yapıyor, biz ülkemize hizmet ederken, ilimizin ve ilçemizin kalkınması, layık olduğu yere gelmesi için çalışırken insanlarımızı, toplumu ayrıştırmayacağız, birleştirici olacağız, hukuka ve adalete bağlı kalacağız, eşit hizmet sunacağız".

"GENEL BAŞKANIMIZA GÜVENEREK YOLA ÇIKTIM"

DEVA Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Ramazan Çevik iş dünyasının genç yaşta başarı grafiği yükselen girişimcileri arasında yer alıyor. Ramazan Çevik daha önce siyasete hiç girmemiş, ancak ciddi şekilde siyasi arenayı takip ederek bu dünyaya gireceği anı beklemiş, o anı şöyle anlatıyor: "Ülkemizin son 20 yılını ikiye bölmemiz gerekiyor, bunun ilk yarısında Türkiye sosyo-ekonomik yönden başarılı bir grafik çizdi, güzel yatırımlar yapıldı, tüm kesimlere hizmet ulaştı, ekonominin başında Sayın Ali Babacan vardı, ikinci dönemde ise Babacan yoktu ve hükümette bir yıpranma, dağılma, bozulma başladı, ülkemiz iyi yönetilemedi, ekonomi bozuldu, toplum bölündü, insanlar mutsuz oldu, bir iş insanı olarak bu durumun tüm olumsuz kosşullarına ben de maruz kaldım. Sayın Ali Babacan'ın bir siyasi parti kuracağını duyunca çok sevindim, geleceğe olan umudun arttı, böyle değerli bir ekonomist ve siyasetçiyle birlikte olmak, projeler üretmek, hizmet etmek arzusu duydum, internet üzerinde başvuru yaptım, oluşumda yer alma dileğimi nedenleriyle anlattım, Manisa'da oluşturulan İl Kurucu Heyeti tarafından davet edildim, görüştük, ilk olarak il yönetiminde görevlendirildim, daha sonra da ilçe başkanlığı görevine layık görüldüm, gurur duydum. Genel Başkanımızın ekonomi ve siyasi bilgisi, tecrübesi çok kıymetli, bütünleştirici, birleştirici söylemi, çözüm odaklı yaklaşımı ülkemizinve insanlarımızın sorunlarına deva olacak, içinde bulunduğumuz olumsuz koşullardan O'nun değerli bilgi ve birikimleriyle çıkış noktası bulacağız, buna inanıyorum, geçmişi iyi gözlemledim, geleceğe de güvenle bakıyorum. Ben ve ekibim Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde deva olacağımıza inanıyoruz".

RAMAZAN ÇEVİK KİMDİR?
Kosova’dan göç eden bir Balkanlı ailenin çocuğu olarak 1987 yılında Manisa’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Manisa da, yükseköğrenimini ise Kocaeli Üniversitesi İnşaat Bölümü'nde tamamladı. RC Rota Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olan Ramazan Çevik, anahtar teslim endüstriyel tesis inşaatı yapmaktadır. Yabancı yatırımcılarla da çalışarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Esnaf bir ailenin çocuğu olarak iş hayatına çok küçük yaşta başlayıp, eğitiminin yanı sıra çalışkan ve dürüst kişiliğiyle birçok inşaat projesine imza atan saygın bir iş adamıdır. Hiç siyasi geçmişi olmayan ve ilk kez siyasi deneyim yaşayan Ramazan Çevik, ilk olarak Eylül 2020'de Deva Partisi İl Başkanlığı bünyesine katılmıştır. Ramazan Çevik, Ekim 2020'de Deva Partisi İlçe Başkanı olarak atanmıştır. Ramazan Çevik, evli ve 1 çocuk babasıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YUNUSEMRE'NİN PROJELERİNE TAM NOTÖnceki Haber

YUNUSEMRE'NİN PROJELERİNE TAM NOT

BAŞKAN ERGÜN'E HİZMET TEŞEKKÜRÜSonraki Haber

BAŞKAN ERGÜN'E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!