ŞEHZADELER'DE YENİ ADRESTE İLK TOPLANTI YAPILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEHZADELER'DE YENİ ADRESTE İLK TOPLANTI YAPILDI

İyi Parti Şehzadeler ilçe yönetimi ilk toplantısını yeni yerinde  yaptı. Toplantı , Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik , İlçe Başkan Yardımcısı  Avni. Ozdemir İlçe Sekreteri Mustafa Turan  yönetiminde saat 20:00 de başladı. 
Acilis konuşmasında İlçe Başkanı Ahmet Çelik  İyi Parti  Genel Başkani Meral Aksener'e ithafen ''Sözün sözümüzdur, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kilicdarogludur "dedi .
Toplantının ana gündem maddelerini açıklayan şehzadeler ilce başkanı Ahmet Celik , 1.Anafartalar mahallesi  Avni Gemicioglu caddesindeki yeni parti merkezinin hayırlı olmasını diledi. İyi Parti Şehzadeler İlçe teşkilatının açılışı ile ilgili ayrıca bir toplantı yapılacağı belirtildi . 


Toplantı  gündeminin en önemli maddesi  yaklaşan seçim dönemi ile ilgili İyi Parti teşkilatının yoğun  şekilde çalışmaya devam edeceği konusundaydı. 
Çelik , İyi Parti Manisa Milletvekili aday adaylığı için 50 kisiye yakın başvuru olduğunu belirterek seçim dönemi boyunca vekil aday adaylarıyla bilgi alisverisinin  devam edeceğini söyledi. Toplantıda , milletvekili aday adaylarının başvurularını yaptıktan sonra il ve ilçe teşkilatlarına ziyaretlerinin devam edeceğine değinildi. 
Türkiye genelinde 41 ilde İyi Partinin  tek başına  Milletvekili çıkaracağı , Manisa genelinde  ise kendi listelerinde bulunan  milletvekilleri ile sahada olunacağı ve ortak aday çıkarılmayacağı iletildi .  
İyi Parti genel başkanı Meral Aksener'in talimatı ile Manisa İyi Parti İl baskanligi ve bütün ilçe başkanlıklarının başvuru yapan  tüm vekil adaylarını destek verileceğinin de ifade edildiği toplantıda , ''bu nedenle her daim vekil adaylarımızın yanındayız'' denildi.


Seçim döneminin İyi parti açısından sağlıklı işlemesi için  Afis ,ilan ve buna benzer seçim araçlarının kullanımı ile ilgili Manisa'daki mülki makamlara gerekli müracaatların yapıldığıda ifade edildi . Seçimlerde sorumluluk alacak tüm teşkilat çalışanlarının gerekli eğitim planlamalarının  yapıldığı ve önümüzdeki günlerde tarihlerin paylaşılacagi bilgisi verildi .Saha çalışmaları için hem sabit hem de mobil ekiplerin listesinin hazır edildiği ve çalışılacak olan her mahalle için bilgi verileceği de iletildi .Deprem gündemi nedeni ile seçim çalışmalarının organizasyonlarında ses sistemi içeren hiçbir argümanın yer almayacağı hatırlatıldı. 
22 .03 .2023 tarihinde yapılacak mahalle başkanları toplantısında mahalle başkanlarına üye listeleri iletilecegi , saha çalışmaları sırasında izlenecek yolların anlatilacagi bildirildi. 

Şehzadeler İyi Parti  İlçe Başkanı Ahmet Çelik Kadin Politalari grubunun önemine değinerek  yeni üye kazanımı ile ilgili Kadın politikaları baskani Jale Hayta'ya  da tesekkur etti .Önümüzdeki aylarda İyi Parti teşkilatında üye patlaması yaşanacağını belirten Ahmet Çelik teşkilat  için olumlu olacağını ve üye artışlarının parti için memnuniyet verici olacağını ifade etti 
Ramazan etkinlikleri de  toplantının en etkin maddelerinden biri oldu . 
İlk etkinligin Cumartesi akşamı  Milletvekili aday adayı  Hasan Eryılmaz' in Manisa İl ve 17 ilçe  teşkilatına  verecegi iftar yemegi olacağı belirtildi . 
Ramazan ayınin bir diğer etkinliğininde  tarihe karar verildiğinde  basın mensuplarına  iftar yemeği organizasyonu  olacağı bildirildi .
İyi Parti Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik ''Tum ülkemize ve Manisaya hayırlı bir Ramazan Ayı diliyorum '' diyerek toplantiyi bitirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAĞIMSIZLIĞIN İLK ADIMLARI SERGİSİÖnceki Haber

BAĞIMSIZLIĞIN İLK ADIMLARI SERGİSİ

154 GÖÇMEN YAKALANDISonraki Haber

154 GÖÇMEN YAKALANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!