PINAR GÖREN 2023 YILI SON HAFTASINDA KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PINAR GÖREN 2023 YILI SON HAFTASINDA KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
Akhisar Lokantacılar Köfteciler Tatlıcılar Odası Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Kadın Esnaf Kurulu Üyesi Pınar Gören, 2023 yılında kadın girişimcileri, kadın esnafları ve kadın patronları kurumsal çalışanlar bizlere gönül vermiş tüm kadınlarımıza yıl sonu Çınar Dibi Kafede kahvaltı programı düzenledi.

Akhisar Lokantacılar Köfteciler Tatlıcılar Odası Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Kadın Esnaf Kurulu Üyesi Pınar Gören, 2023 yılında kadın girişimcileri, kadın esnafları ve kadın patronları kurumsal çalışanlar bizlere gönül vermiş tüm kadınlarımıza yılsonu Çınar Dibi Kafede kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı programında konuşan Pınar Gören;” 2023 yılını bitirdiğimiz son haftada yıl boyunca gerçekten hem ekonomik anlamda, hem sosyal anlamda hem çevremizde, etrafımızda olup tüm savaş, salgın, kazalar ve depremlerle gerçekten bunalan, çok sıkılan evlerimizin yüklerini çeken aynı zamanda kendi iş yerleriyle kendi ekonomiyle kendi ekonomi yüklerini çeken kadın girişimcilerimiz kadın esnaflarımız ve kadın patronlarımız kurumsal çalışanlarımız bizlere gönül vermiş tüm kadınlarımıza kahvaltı programını organize ettik. Aramızda bir şehit Polis annesi ve şehit annesi de var. Bu kahvaltı programını yapmaktan çok onur ve gurur duyuyoruz. Akhisar Lokantacılar Odası olarak demeyeyim, Pınar Gören olarak şahsi olarak, Akhisar’daki Kadın birlikteliğin kadının ayakta kalabilmesi kadın girişiminin ve istihdamının arkası için yıllardır elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum. Bundan sonrada sözüm olsun ki buradaki hanım efendilerinde bu coşkusunu güzelliğini kadın esnafımıza kadın girişimcimize eşlinde emeğini artırıp kendi bütçesini sokmak isteyen her hanım efendiye desteğim tamdır. Katılımcı olan tüm hanım efendilere çok teşekkür ediyorum. Bu gün burada Bir birinin mesleğinden benzer, tam zıttı bir sürü hanım efendi var. Ev hanımı, anne var, eş var, kardeş var, bu gün onların varlığı ile çok mutluyum gururluyum. İnşallah onlar benden razılardır, mutlulardır. Kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum, 2024 yılı sizler için inşallah bütün sıkıntılarınızı unuttuğunuz 2023 yılında yaşadığımız tüm acı olayların üstünü örttüğümüz bir yıl olur. İşleriniz bereketli olur evleriniz sağlık mutlu bereketli olur. Katılımlarınız için hepine teşekkür ediyorum” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PERŞEMBE PAZARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADIÖnceki Haber

PERŞEMBE PAZARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

MANİSA'DA BAL REKOLTESİ GEÇEN YILA GÖRE DÜŞÜK KALDISonraki Haber

MANİSA'DA BAL REKOLTESİ GEÇEN YILA GÖRE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!