PALA “CHP’DE SEVGİSİZLİK VAR” DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PALA “CHP’DE SEVGİSİZLİK VAR” DEDİ
Radyo HİRAŞ’da katıldığı Manisa’da Yaşam programında konuşan Mustafa Pala CHP’li Özgür Özel’e delege seçimlerinde yapılanları kınayarak “CHP’de sevgisizlik var” dedi.

Haber: Nezih VAROL

Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala geçtiğimiz günlerde Radyo HİRAŞ’da katıldığı Manisa’da Yaşam programında CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’e delege seçimlerinde yapılanları doğru bulmadığını ifade ederek partide sevgisizlik olduğunu söyledi. Mustafa Pala “CHP’de sevgi yokluğu nedeniyle parti üyesi olmuyorum” diyerek konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Diyelim ki delege seçimlerinde iki ya da üç liste çıkıyor, Manisa’da CHP’li olmak üç listenin de başına Özgür Özel’i yazmayı gerektirir, partili olmanın, sevgi ve saygıyı öne çıkartmanın, yapıcı olmanın gereği budur. CHP’de sevgi yokluğu nedeniyle parti üyesi olmuyorum. Biz kendi aramızda anlaşıp uzlaşamayacaksak, özveri göstermeyeceksek işimiz çok zor. Topluma hizmet etmenin tek yolu birbirinin ayağını çekerek millet vekili olmak değildir. Şunu iyi bilelim, milletvekilini delege yapmadılar diye kimse kimseye ödül vermez ve bunu yapanlara gel milletvekili ol demez. Bu durum Cumhuriyet Halk Partisi karşıtlarını sevindirmiştir sadece. Milletin seçtiği milletvekilini delege seçmemek, kimseyi yüceltmez. Kahve sohbetlerinde övünmekten başka işe yaramaz. Özgür Özel yücelirken onlar çamura batar. Özgür Özel muhalefetin ağzına sakız olacak adam değil. Özgür Özel adam gibi adam. Muhalefete fırsat yaratanları ne CHP unutur ne de CHP’ye oy verenler unutur”.

PARTİLİLER DE TEPKİLİ

Mustafa Pala’nın konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da onlarca partili tarafından destek buldu. Partililer şu yorumları yaptı: “Halil Kaleli Hiçbir başarı cezasız kalmaz. Levent Kutlu Özgür Özel gibi milletvekili olan Manisa yurdun en şanslı ili. Cengiz Eren Cok doğru bi tesbit kutlarım... Hasan Hayta Aynen sana katiliyorum mustafa abi sanki butun yavsaklar delege olmus ozgur gibi adami bulmuslar birde oy yermezler acaba neyin pesindeler bu... Erdoğan Rataz Sayın Mustafa palaya aynen katılıyorum. Neslihan Çetin Çok haklısınız mustafa bey ben de chp parti üyesi olmuyorum. Cemal Hasvatan Özgür Özel derece olmadı diye kına yaktılar. Salih Ziya Ünal doğru lafa ne denir. kol kesilir ama yen içinde kalır. Tülay Kandilci Aslan Kesinlikle katılıyorum.partiyi yıpratıyorlar halbuki yazık çok.yazık. Levent Kutlu Mustafa Pala unutmasınlar... Mustafa Özer Siyasetin uç noktalarına gelmiş genel başkan yardımcısı olmuş bir kişi delege seçimleri ile uğraşmaz. Hikmet Oban Hepinize mutlu bir akşam diliyorum arkadaşlar öncelikle Özgür beye yapılan gerçekten çok ayıp hiç yakışmıyor ayrıca bu partide delege sisteminin masaya yatırılması lazım ve bu su sistem bu partiye çok zarar veriyor”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOKİ'DE ÖRNEK DAİRELER GEZİLECEKÖnceki Haber

TOKİ'DE ÖRNEK DAİRELER GEZİLECEK

KELEBEK BARAJI YENİ YILDA SU TUTACAKSonraki Haber

KELEBEK BARAJI YENİ YILDA SU TUTACAK

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!