MIDIKLI'NIN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MIDIKLI'NIN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ
MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Mıdıklı Mahallesi Kavakalanı Sokak’ta yaklaşık 5 kilometrelik içme suyu isale hattı çalışması gerçekleştirerek su sorununu çözüme kavuşturdu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlam altyapı inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, 101 mahalle projesi kapsamında altyapı ve üstyapısı da yenilenen, Selendi ilçesine bağlı Mıdıklı Mahallesi Kavakalanı Sokak’taki su sorununu çözüme kavuşturmak için başladığı yaklaşık 5 kilometrelik içme suyu isale hattı çalışmasını hızlı bir şekilde tamamladı. Döşenen hat ile depoya su verilmeye başlandı. Çalışma ile mahallede yaşanan su sıkıntısı çözüme kavuşturularak hanelere daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz su temini sağlandı.

 

Mıdıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali İnce, "Yıllardır mahallemde yaşanan su sıkıntısı büyük bir sorundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla MASKİ Genel Müdürlüğü hemen harekete geçerek gerekli etüt çalışmasını yaptı ve yaklaşık 5 kilometrelik isale hattı çalışmasını hızlı bir şekilde tamamladı. Bu aynı zamanda bizlere Ramazan Bayramı öncesi çok büyük bir müjde oldu, hediye oldu. Allah Cengiz Başkan’dan razı olsun. Desteklerini esirgemeyen Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve MASKİ Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Bu hizmeti asla unutmayacağız" dedi.

 

Mahalle sakini Fahri Sezer, "Ne mutlu, bugünleri gördük. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yıllardır taşıma su ile su sıkıntısı giderilmeye çalışılıyordu. 2 yıl önce yine bizi Cengiz Başkan düşündü. Başkanımızın gönderdiği tanker ile susuz kalmıyorduk. Artık depoda suyun bitip bitmediğini takip etmeden çeşmelerden temiz sağlıklı su içeceğiz. Başkanımızı mahallemize çay içmeye bekliyoruz. Allah Cengiz Ergün’ün hizmetini daim etsin" diye konuştu.

 

Mıdıklı’nın su sorunu çözüldü

Mıdıklı’nın su sorunu çözüldü


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEFECİ OPERASYONU 8 GÖZALTIÖnceki Haber

TEFECİ OPERASYONU 8 GÖZALTI

GÖRDES'TE BAYRAM ALIŞVERİŞİ YÜZ GÜLDÜRDÜSonraki Haber

GÖRDES'TE BAYRAM ALIŞVERİŞİ YÜZ GÜLDÜRD...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!