MECLİSTEKİ GERİLİMİN YANKILARI SÜRÜYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MECLİSTEKİ GERİLİMİN YANKILARI SÜRÜYOR
Temmuz Ayı Olağan Büyükşehir Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi arasında çıkan gerginlik damga vurdu. Toplantının ardından bir kamu personelinin yaptığı paylaşım tepki topladı.

Temmuz ayı Olağan Büyükşehir Meclis Toplantısı’na polemik damga vurdu. Manisa’nın 1/5000’lik imar planlarının görüşüldüğü madde sırasında AK Parti ve CHP grubu arasında tartışma çıktı. Grup konuşmaları sırasında söz alan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi; imar planlarının Manisalılar için çok önemli olduğunu ve Manisa’nın bir an evvel geleceğinin imar ve inşa edilmesi gerektiğini ifade etti. Sözleri sırasında CHP sıralarından yükselen seslere tepki veren Çerçi, “Biz sizi dinledik. Lütfen siz de hatibe saygı duyun” şeklinde uyarıda bulundu. Ancak Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in uyarıları dikkate almayıp itirazlarına devam etmesi, tartışma çıkmasına neden oldu. Bilgin’in polemiğe devam etmesi üzerine kısa süreli sözlü tartışmalar yaşandı.

KAMU PERSONELİNDEN AHLAKSIZ PAYLAŞIM

Dün akşam Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz toplantısında yaşanan gerginlik Manisa gündemine bomba gibi düştü. Çıkan tartışmayla ilgili sosyal medyada pek çok paylaşım yapıldı. Ancak paylaşım yapanlardan Saruhanlı Belediyesi Zabıta Personeli olduğu öğrenilen B.U.’nun ağır küfür, tehdit ve hakaret içeren paylaşımlarının ardından göreve devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'Gonderiler Hakkında Arkadaşlar Fotoğrafar Videolar Hakkında Yer Bildirimieri Saruhanlı Belediyesi'de zabita Diger Saruhanlı Beledrye zabita veEğitim Arkadaşı Ekle Yaşadığı YaşadığıYerler Mesaj Gösterilecek okulyok lletişim Bülent 14d 6 Manisa'da yaşıyor veTgl Bilgiler Temel Ûleikl Memieketi Konya Bülent Hakkındak Detaylar Onemli Zeki Başkana ileri geri yapan Adamın Geçmişini si Büyükşehir meclisinde Başkanımıza kim İleri geri yapıyorsa Alayının AmRa Çakayım evinden Aldırmasın Kimse A kodumu Fetöcüleri Gösterilecek kl işmeler 16 Beğen 2 Yorum Paylaş' görseli olabilir

KAMU GÖREVİNE DEVAM EDECEK Mİ?

Yaşanan tartışmaların ardından Saruhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan B.U. isimli personel kendisine ait sosyal medya hesaplarından küfür dolu, tehditkâr paylaşımlarda bulundu. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi başta olmak üzere AK Parti ve MHP gruplarının bahsi geçen şahsa dava açıp açmayacağı, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in kamuya yakışmayan bu personel hakkında nasıl bir disiplin yaptırımı uygulayacağı Manisalılar’ın merak konusu oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İÇİŞLERİ BAKANI MANİSA'DA KONUŞTUÖnceki Haber

İÇİŞLERİ BAKANI MANİSA'DA KONUŞTU

DİKİŞ MAKİNELERİNE HAYAT VERİYORSonraki Haber

DİKİŞ MAKİNELERİNE HAYAT VERİYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!